banner388

Bafra'da İki Yaka Birleşiyor

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Bafra yaptıkları Türbe-Kalaycılı Köprüsü ile iki yakanın birleştiğini belirtti.

Bafra'da İki Yaka Birleşiyor

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Bafra yaptıkları Türbe-Kalaycılı Köprüsü ile iki yakanın birleştiğini belirtti.

22 Ağustos 2016 Pazartesi 17:06
Bafra'da İki Yaka Birleşiyor

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, AK Parti İl Başkanı Muharrem Göksel, Samsun Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Yurt ve beraberindekiler Kalaycılı Mahallesi'ni şehrin karşı yakası ile birleştirecek olan 260 metre uzunluğunda,7 metre genişliğindeki 10 ayaklı köprü üzerindeki son çalışmaları yerinde inceledi.

Köprünün 7.5 milyona mal olduğunu söyleyen Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, "Yapılan bu yatırımların hepsi Samsun'un tüm ilçeleri ile birlikte zenginleşmesi ve kalkınması demektir. Çünkü eğer bir yerde yatırım varsa orada kalkınma olur ve bunların hepsi iş, aş, ekmek demektir. Samsunlu hemşehrilerimiz bu yatırım seferberliğinden ziyadesiyle istifade edecekler ve yapılan bu köprü ile Bafra'mızın katma değeri misli misli artacak. Allah'a şükürler olsun ki yatırım için verdiği her sözü yerine getirmiş bir belediye başkanı olarak, bunun onurunu her daim yaşıyorum. Bafra'mız için de bu köprüyü en kısa sürede bitirip hayata geçireceğiz diye halkımıza söz vermiştik ve şimdi o sözümüzü tuttuk, en kısa sürede de resmi olarak açılışını gerçekleştireceğiz" dedi.

Son Güncelleme: 22.08.2016 17:15
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.