banner388

Tekkeköy'de taş parke yol çalışmaları

Samsun'un Tekkeköy ilçesinde belediye ekipleri taş parke yol çalışmalarını sürdürüyor.

Tekkeköy'de taş parke yol çalışmaları

Samsun'un Tekkeköy ilçesinde belediye ekipleri taş parke yol çalışmalarını sürdürüyor.

13 Aralık 2023 Çarşamba 15:55
Tekkeköy'de taş parke yol çalışmaları

Tekkeköy Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

İlçe genelinde gerçekleştirilen çalışmalar hakkında bilgi veren Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar şu ifadelere yer verdi:

"Yaşadığımız çevreyi güzelleştirmek, gelecek nesillere yaşanabilir ve geçmiş kültürünü koruyan bir ilçe bırakmak hepimizin temel görevlerindendir. Bu görevimizin bilinci ile ekip arkadaşlarımız ile birlikte mesai kavramı gözetmeksizin çalışarak Türkiye'nin yeni yüzyılında belediyecilik misyonu ve vizyonuyla Tekkeköy'ümüzü çağdaş dünya ile buluşturmayı amaç ediniyoruz. 

Bu sebeple hemşehrilerimizin hizmet beklentilerini dikkate alarak ve öncelikler dahilinde göreve geldiğimiz 10 yıl içerisinde sorumluluk aldığımız tüm görevlerde yönetim yeteneklerimizi ilçemizin hizmetine sunduk ve sunmaya devam ediyoruz. 

Yine bugün de bu amaç ile devam ettiğimiz Kurtuluş Mahallemizdeki taş parke yol çalışmalarımızı aralıksız bir şekilde sürdürüyoruz."

Anahtar Kelimeler:
SamsunSamsun HaberTekkeköy
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.