banner388

Tekkeköy'de 23 Nisan coşkusu

Samsun'un Tekkeköy ilçesinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkuyla kutlandı.

Tekkeköy'de 23 Nisan coşkusu

Samsun'un Tekkeköy ilçesinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkuyla kutlandı.

25 Nisan 2024 Perşembe 14:15
Tekkeköy'de 23 Nisan coşkusu

Yurdun dört bir yanında 23 Nisan coşkusu devam ediyor. Çocukların gerçekleştirdiği çeşitli organizasyonlar ve etkinlikler ile birlikte 23 Nisan'da güzel görüntüler ortaya çıkıyor.

Tekkeköy ilçesi Aşağıçinik Selma-Ümit Sarıtaşlı İlkokulu'nda gerçekleştirilen 23 Nisan etkinliklerine katılan Tekkeköy Belediye Başkanı Mustafa Candal şu sözlere yer verdi:

"Tekkeköy'de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı bir başka güzel...

Çocuklarımızın sevinci, heyecanı ve yüzlerindeki gülümsemeleri dünyalara bedel... Onların bu tatlı hallerini gördüğümüzde bizler de çok mutlu oluyoruz.

Bugün Aşağıçinik Selma-Ümit Sarıtaşlı İlkokulu'ndaki sevgili çocuklarımız, kıymetli öğretmenlerimiz ve değerli velilerimiz ile birlikte 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımızı coşkuyla kutladık.

Mustafa Kemal Atatürk'ün tüm dünya çocuklarına armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımızı en kalbi duygularımla kutluyor ve hep birlikte daha nice bayramlarda buluşmayı diliyorum."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.