banner388

Tekkeköy Belediyesi'nden ailelere sıcak yuva

Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, iki ailenin evini yeniden yaparak aileleri sıcak bir yuvalarına kavuştururdu.

Tekkeköy Belediyesi'nden ailelere sıcak yuva

Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, iki ailenin evini yeniden yaparak aileleri sıcak bir yuvalarına kavuştururdu.

04 Ekim 2020 Pazar 17:48
Tekkeköy Belediyesi'nden ailelere sıcak yuva

Başkan Togar, olumsuz fiziki şartlarda yaşamlarını devam ettiren Yukarıçinik ve Kışla mahallelerindeki iki aileye yapılan evlerini teslim etti.


Başkan Togar ev teslimlerinde yaptığı konuşmada, "Bugün belediyecilik adına yaptığımız bütün hizmetlerin yanında beton, asfalt, parke yollar, kaldırımlar yeni açılan bulvarlar, caddeler, parklar, spor tesisleri, sosyal tesisler, kültür tesisleri, eğitim tesisleri ve şehirleşme adına yapılan bütün güzel hizmetlerin üstünde bir mutluluğu yine sizlerle paylaşmak istiyoruz. Bugün olumsuz fiziki şartlarda yaşamlarını devam ettiren Yukarıçinik ve Kışla mahallelerimizdeki iki ailemizin eski evlerini yıkarak kendilerine huzur mutluluk ve sağlık dolu bir ortamda yaşamlarını devam ettirecek pırıl pırıl iki evi teslim ettik. Yukarıçinik Mahallemizde 3 kızı 1 oğlu olan Hüseyin Eren'e ve Kışla Mahallemizde yaşayan Asiye Kırdaş teyzemiz ve ailesine evlerini teslim ederek onların mutluluğunu paylaştık. Bizlere bu kutlu görevi ve bu hayrı işleyip aynı mutluluğa ortak olma şansını nasip eden yüce Allah’a sonsuz şükürler olsun. Rabbim hayır yapan ve hayra vesile olan herkesten razı olsun'' şeklinde konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ali yurtsever 2020-10-05 05:41:13

hamam da isler nasil baskan..gelen giden var mi..

Avatar
gizli 2020-10-05 10:55:52

yardımı yapan bayram demir

Avatar
kahraman yurtsever 2020-10-04 23:38:46

tabiki yapacaksin yoksula yardim mezara getirecek degilsin ya..gelirken neyin vardi..giderken neyin var tartip gonderecegiz seni ..to gar..

Avatar
inci pembe 2020-10-05 05:39:38

benim bildigim boyle seyle gizli yapilir.gazete televizyon yayiniyla degil.aldiklarinida goruntule ..

Avatar
Serkan 2020-10-05 08:10:17

Birşey sormak istiyorum, tekkeköyde 300 yıllık köprüyü hazine aramak için yıktılar, birçok ulusal tv de haberi felan yapıldı, neden burada haberi yapılmadı?