banner388

TEDES konusuna Başkan Şahin noktayı koydu

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, TEDES konusu hakkında açıklamalarda bulundu. Başkan Şahin, "Halkımızın zararına olacak hiçbir şeye izin vermem" diye konuştu.

TEDES konusuna Başkan Şahin noktayı koydu

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, TEDES konusu hakkında açıklamalarda bulundu. Başkan Şahin, "Halkımızın zararına olacak hiçbir şeye izin vermem" diye konuştu.

06 Ağustos 2018 Pazartesi 22:06
TEDES konusuna Başkan Şahin noktayı koydu
Samsun Haber-Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, TEDES konusu hakkında önemli açıklamalarda bulunarak son noktayı koydu.

HALKIN ZARARINA OLAN ŞEYLERE İZİN VERMEM


Başkan Şahin, "Trafik Elektronik Denetleme Sistemi'nin (TEDES), Samsun ilimizde uygulanacağı bir süre önce gündeme gelmişti. Bilindiği gibi TEDES konusu bizden önce konuşulan ve Samsun trafiğini rahatlatmak amacı taşıyan bir uygulama olarak düşünülmüş ve karayollarında can ve mal güvenliğini sağlamak, düzenli ve güvenli trafik akışını temin etmek olarak hayata geçirilmesi planlanmıştı. TEDES denilince Ordu ilimiz örneği nedeniyle halkımız tarafından endişeyle karşılanmıştı. TEDES konusunda gerekli incelemeler yapılmaktadır. İncelemelerimiz sonucunda belirtilen amaçların dışında olduğu ve halkımıza zarar vereceği ortaya çıkarsa asla izin vermem. Bizim görevimiz halkımıza zarar vermek değil. Halkımıza hizmet etmektir. Samsunumuzun ciddi bir trafik, otopark problemi bulunmaktadır. Biz bu problemleri çözerken halkımıza maddi olarak bir zarar veremeyiz. Bu konuda ve her konuda biz, milletvekillerimiz ve siyasi irademiz olarak her zaman halkımızın yanındayız. Halkımızın zararına olacak bir duruma izin vermeyiz. Samsunumuzun problemlerini çözerken ortak akıl ile hareket edeceğimizi, bilimi esas alacağımızı ve halkımızla birlikte sevgiyle yürüyeceğimizi ilk günden itibaren ifade ediyorum. Trafik ve genel anlamıyla ulaşım konusunda da bu anlayışımız olacaktır” şeklinde konuştu.


Anahtar Kelimeler:
SamsunBaşkan ŞahinTEDES
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Koray PLT. 2018-08-07 09:06:31

Niye halkın zararına olsun ki bu tür sistemler trafiğe düzen getirmek trafikte magandalık yapanları engellemek, başkalarının hayatını, malını tehlikeye atan insan dışı yaratıkları engellemek için geliştiriliyor. Adam gibi kurallara uyan insanlar için hiçbir zararı yok aksine topluma bir düzen bir refah getirir.

Avatar
Halk 2018-08-07 00:39:28

Sayın başkan. Eline aldığı anayasaya aykırı vergisini ödediğimiz yollara konan barkomatlarsa halkın Ne yararını görüyorsunuz Ki kaldırmıyorsunuz. Madem haklçısın buyur kaldır.

Avatar
Gözlemci 2018-08-07 02:39:53

Sayın başkanım şu Mert ırmağınada bir el atsanız kokudan ölcez valla. İlkadım ve Canik sizde bu işin üstüne düşün. Irmak kenarındaki mahallede oturanlar yoksul diye ölsün mü?

Avatar
anlamadım ki 2018-08-07 11:09:43

yani...

Avatar
Dürdane celik 2018-08-07 15:46:33

Tedes i kabul etmeyin zihni bey..halkın parasına göz diken bir sistem ..parkomatlari kaldirin..halkin hakkini verin