banner388

Taşeron işçiye müjde! Tarih verdi

Katıldığı Orman ve Su İşleri Bakanlığı tarafından düzenlenen toplu açılış töreninde açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı recep Tayyip Erdoğan, Taşeron işçiye müjdeyi verdi.

Taşeron işçiye müjde! Tarih verdi

Katıldığı Orman ve Su İşleri Bakanlığı tarafından düzenlenen toplu açılış töreninde açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı recep Tayyip Erdoğan, Taşeron işçiye müjdeyi verdi.

29 Kasım 2017 Çarşamba 20:19
Taşeron işçiye müjde! Tarih verdi

Katıldığı Orman ve Su İşleri Bakanlığı tarafından düzenlenen toplu açılış töreninde açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bir vatandaşın “Taşeron ne olacak Sayın Cumhurbaşkanım” diye seslenmesi üzerine Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Bu işte taşeron olmaz. Ama taşeron işi inşallah bu hafta içinde bitiyor” diye cevap verdi. Başbakan Binali Yıldırım ise, “Taşeron ile çalışanların sorununu Sayın Cumhurbaşkanımızın talimatı ile hallediyoruz. 1 hafta içinde inşallah Meclise gönderiyoruz” dedi.

Başbakanlık, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, Maliye Bakanlığının yoğun bir çalışma yaptığını ifade eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Birlikte işi tatlıya bağladılar inşallah. Bu hafta içinde Meclise gitmesiyle bütçe müzakerelerinin de arkasından inşallah neticeye bağlanacaktır” açıklamasında bulundu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
mehmet 2017-11-30 22:13:08

taşeron firmalarda çalışan vasıflı ve meslek sahibi işçiler şirketler kapandıktan sonra ne olacak tamamen işsiz mi kalacaklar.Bunların sayısı 17.500 taşeron firma olarak düşünüldüğünde yüzbinlerce işsiz kalacak insan demek oluyor.Ayrıca firmaların borçlanmaları, ekipman ve bir çok işleri yürütmek için aldıkları araç gereçler ne olacak bu zararlar nasıl karşılanacak.Taşeron firmalar ve taşeron firmalarda çalışan işçilerin maduriyetleri giderilme planı yapılmadan nasıl böyle bir karar alınabiliyor.Ayrıca şuan çalışan taşeron işçilerinin %95 gibi büyük bir kısmı şirketler aracılığı ile olsada devletimizin kurumların başına koyduğu yöneticilerimiz tarafından işe alınmaktadır.Hükümetimizin Addalet ve Kalkınma Partisi olduğunu düşünürsek zaten ağırlıklı olarak Addalet ve Kalkınma Partisi tarafından onay verilen ve zaten partiye oy veren kişilerin alındığını göreceğiz.Burada ddüşünüldüğü üzere bir oy kazancı olmayacaktır.