banner388

Taraftarın sabrı taşıyor

Samsunspor'da her sezon başında yaşanan belirsizlikler taraftarın da sabrını taşırmaya başladı.

Taraftarın sabrı taşıyor

Samsunspor'da her sezon başında yaşanan belirsizlikler taraftarın da sabrını taşırmaya başladı.

23 Mayıs 2017 Salı 14:21
Taraftarın sabrı taşıyor

Samsunspor Haber - Kırmızı beyazlılar mevcut başkan Erkurt Tutu'nun kongrede aday olacak mı, Osman Hoca ile yollar ayrılacak mı sorularının yanı sıra sözleşmesi biten oyuncuların akıbetinin ne olacağı yönündeki bilinmezliklerin en kısa sürede ortadan kaldırılmasını istiyo

Her sezon başında yaşanan belirsizlikler taraftarın sabrını taşırmaya başladı. Yeni sezon yapılanmasına geç kalınmadan bir an önce başlanılması gerektiğini belirten taraftarlar, Haziran ayında yapılacak kongrede neler yaşanacağını kestirmekte zorluk çekiyor. Mevcut Başkan Erkurt Tutu'nun aday olup olmayacağıyla birlikte sözleşmesi biten oyuncuların akıbetinin ne olacağı yönünde kimse bir fikir yürütemezken taraftarlar, bunun yanında Teknik Direktör Osman Özköylü ile yola devam edilip edilmeyeceği gibi birçok sorunun acilen çözüme kavuşturulmasını istiyor.

NEYİ BEKLİYORSUNUZ ?

Sosyal paylaşım sitelerinden sürekli olarak Erkurt Tutu ve kurmaylarına çağrıda bulunan taraftarların, bu sesine kulak veren olur mu bilinmez ama yönetim kurulu dün akşam resmi internet sitesinden cuma akşamı yapılacak basın toplantısında bu sorulara cevap vereceğini açıkladı. Şimdi kırmızı beyazlı camia yapılacak basın toplantısında yönetim kurulunun yeni sezon öncesi kararını beklemeye başladı.

Haber: Özgür KALANBAK

Son Güncelleme: 23.05.2017 14:24
Anahtar Kelimeler:
SamsunsporTaraftarYönetim
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.