banner388

Tangal: Milletimize hizmet etmek için yola çıktık

Yeniden Refah Partisi İlkadım Belediye Başkan Adayı Kemalettin Tangal ve İlçe Başkanı Yaşar Yazıcı, Samsun Termeliler Kültür ve Yardımlaşma Derneği'ni ziyaret etti. 

Tangal: Milletimize hizmet etmek için yola çıktık

Yeniden Refah Partisi İlkadım Belediye Başkan Adayı Kemalettin Tangal ve İlçe Başkanı Yaşar Yazıcı, Samsun Termeliler Kültür ve Yardımlaşma Derneği'ni ziyaret etti. 

29 Şubat 2024 Perşembe 14:39
Tangal: Milletimize hizmet etmek için yola çıktık

"STK ŞEHRİN OLUŞUMUNDA ÖNEMLİ ROL OYNUYOR"

Ziyarette dernek ve sivil toplum kuruluşlarının şehrin oluşumunda önemli yer aldığını belirten Kemalettin Tangal, "Hemşericilik derneklerde bir ayrışım olmayan birlik ve beraberliğin güzel bir duygu olduğunu ortaya koyan STK'lardır. STK bilincini oldukça fazla önemsiyorum. Çünkü her bireyden çok güzel farklı fikirler çıkabilir. O fikirleri havuzda toplayıp ortak akılla şehrimizi güzelleştirmek adına ortaya çıkartabiliyoruz" dedi.

"MİLLETİMİZE HİZMET ETMEK İÇİN YOLA ÇIKTIK"

Yeniden Refah Partisi olarak kokuşmuş ahlaktan ve adaletten yoksun olan yanlı taraflı yönetim anlayışlarına artık son vermek istediklerini vurgulayan Tangal, "Tırmalayıcı bir muhalefetten ziyade milletimize hizmet etmek adına yola çıktık. Halkımızın göstermiş olduğu teveccüh de bizim sorumluluğumuzu daha da çok arttırmaktadır" ifadelerini kullandı.

ŞOFÖRLER YOL PROBLEMLERİNİN ÇÖZÜLMESİNİ İSTİYOR

Dernek Başkanı Recep Ormancı, "İlkadım bölgesinde oldukça fazla Termeli hemşehrilerimizin yaşadığını ifade etmek isterim. Ciddi anlamda belediyecilik hizmetleri ile ilgili sorunlarımızın ele alınılmasını sizlerden yürekten bekliyorum yürekten hepinizi destekliyorum. Nazik ziyaretinizden dolayı da çok teşekkür ediyorum" dedi

"CİDDİ YOL PROBLEMLERİ VAR"

Kemalettin Tangal, dernek ziyaretinin ardından Samsun Şoförler ve Otomobilciler Odası'nı ziyaret etti. Şehrin belli noktalarından ciddi yol problemlerinin olduğunu dile getiren Tangal, "Şoförlerin ciddi anlamda yol konusunda ana yol ve ara yollar üzerinde sıkıntılarının olduğunu daha önceki ziyaretlerimizde tespit etmiş olduk. Bunun doğruluğunu da sizlerden almış olduk. Ben bu yollarda gidip gelen özellikle ara yolları kullanan kişilerden biriyim. Dolayısıyla altyapı sorunumuzun ilk adımda henüz tamamlanmadığını biliyoruz. Bu konuda hızlı bir şekilde yol problemini ve şoförlerimizin sıkıntılarını çözeceğiz" şeklinde konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.