banner388

Taner Tekin'den Duygusal Mesaj

18 Mart Çanakkale Zaferinin yıl dönümü nedeniyle MHP Samsun İl Başkanı Taner Tekin, bir basın açıklaması yayınladı. 

Taner Tekin'den Duygusal Mesaj

18 Mart Çanakkale Zaferinin yıl dönümü nedeniyle MHP Samsun İl Başkanı Taner Tekin, bir basın açıklaması yayınladı. 

17 Mart 2017 Cuma 13:06
Taner Tekin'den Duygusal Mesaj

Samsun Haber - İşte o açıklama:

"Bu Hilal ile Haçın Savaşıydı"

Ne büyüksün ki, kanın kurtarıyor Tevhidi, Bedr’in aslanları ancak, bu kadar şanlı idi.

Üstat ne doğru söylemiş Bedr’in aslanlarına benzeterek çünkü; onlar ne yaşlarına baktılar, nede şahsi gelecek kaygısıyla hareket ettiler. Onların tek düşünceleri vardı, Hilal ile Haçın savaşında Hilalin yanında olmak,Yüce ALLAH 'ın şanlı ordusunun şerefli bir neferi olmak. Vatanın selameti, milletin bağımsızlığından başka dertleri yoktu. Gayeleri Anadolu’yu yurt yapan atalarının bin yıllık mücadelesini sonuçsuz bırakmamaktı.  Bu topraklar Türk için vatandı, yine vatan kalmalıydı. Bu uğurda yapılacak fedakarlığın,  verilecek hiçbir canın kıymeti yoktu. Çünkü arkalarında  Namus bildikleri Vatan toprağı, koskoca İslam Aleminin mazlum fertleri, analar bacılar, evlatlar vardı. Küffara vatan toprağı çiğnetilmemeliydi.

Adeta Akan her damla kan Al Bayrak oluyor semalarda dalgalanıyor,can veren her asker Bilal oluyor minarelerde Ezan- Muhammed'i okuyordu.

Karşılarında yedi düvelin orduları saf olmuş, hep birlikte bir milleti yok etmek için var güçleriyle yükleniyorlar.  Önce denizden, olmadı karadan sonra havadan... Marmara’ya geçe bilmek için her yolu deniyorlar. Zamanın bütün imkanlarına sahip, güçlü bir ordu, kendinden emin, kısa zamanda boğazı geçip İstanbul’a varmanın hesaplarını yapıyor. Lakin hesaba katmadıkları bir şey vardı, Türk’ün vatan sevgisi.


Bu sevgi öyle bir şey ki; bütün dünya nimetlerinin üzerinde, bu yüce millete has, içinde yaşayıp büyüttüğü büyük bir sevgi. Birkaç adım sonra öleceğini bilerek  tereddütsüz düşmanın üstüne atılmak, komutanından ölüm emri aldığında ardını düşünmeden ölüme koşabilmek. Çanakkale’yi vatanının namusu belleyip namahreme çiğnetmemek için verilen büyük bir mücadele.

Bu gün dahi Çanakkale de verilen mücadele anlatılırken, insanın kanı donuyor.

Biz onlara minnettarız, 

Çünkü; bize vatan bırakmak için şehit oldular, gazi oldular… 

Çünkü; Türk’ün kahramanlığını bütün cihana göstererek bizlere gurur verdiler…

Çünkü; Savaşta bile merhameti ve insana verilen değeri düşmana öğreterek bize onur verdiler

Bu savaşta binlerce yıllık geçmişe sahip olan büyük Türk milletinin tarih boyunca var olması için Conkbayırında bir Kahramanın sesi Yankılandı "Ben size savaşmayı değil, Ölmeyi Emrediyorum." Bu Emri veren Büyük Komutan Mustafa Kemal Atatürk ve kanını toprağa dökmüş bütün şehitlerimize Allah (c.c.) tan rahmet diliyorum. Ruhları şad mekanları cennet olsun… "

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.