banner388
banner390
banner410
banner408

Tamgacı iddialı konuştu: 2023 Samsun’un yılı olacak

Samsunhaber.com Genel Koordinatörü Ünal Yavuz, SAMULAŞ Genel Müdürü Enver Sedat Tamgacı'yı makamında ziyaret ederek kurumun çalışmaları hakkında bilgi aldı.

banner269

Tamgacı iddialı konuştu: 2023 Samsun’un yılı olacak

Samsunhaber.com Genel Koordinatörü Ünal Yavuz, SAMULAŞ Genel Müdürü Enver Sedat Tamgacı'yı makamında ziyaret ederek kurumun çalışmaları hakkında bilgi aldı.

07 Temmuz 2020 Salı 10:45
Tamgacı iddialı konuştu: 2023 Samsun’un yılı olacak

SAMULAŞ Genel Müdürü Enver Sedat Tamgacı 2023 yılında SAMULAŞ'ı Türkiye'nin ilk 3'te yer alan bir kuruluş haline getirmeyi hedeflediklerini, bunu için de her alanda çok çalışarak kendilerine önemli bir hedef belirlediklerini söyledi. 

BÜYÜK POTANSİYEL VAR

Başkan Mustafa Demir önderliğinde Samsun'un sorunlarını, beklentilerini ve özlemlerini vizyon projelerle gerçekleştireceklerini  söyleyen Tamgacı, "Öncelikle şunu belirtmek isterim ki Samsun'u çok iyi tanıyan, bilen ve hedefleri olan bir belediye başkanına sahip olduğumuz için kendimizi çok şanslı addediyorum. Onun bizlere gösterdiği hedef ve vizyonlarla Samsun'u 2023 yılında Türkiye'nin önemli şehirlerinden biri yapacağımıza kesinlikle inanıyorum. Tecrübesi ve bilgi birikimiyle sayın başkanımız Samsun’da çığır açacak" dedi.

HEDEFİMİZ TÜRKİYE'DE İLK 3

SAMULAŞ Genel Müdürlüğünde göreve başladıktan sonra öncelikli hedefinin SAMULAŞ'ı kurumsal bir yapıya büründürmek olduğunu ifade eden Tamgacı, "Dünyanın her yerinde artık kurumsallık şirketlerin kaçınılmaz gerçeği olmuştur. Bizde göreve başlar başlamaz SAMULAŞ'ı kurumsal bir yapı haline getirmek için büyük bir çaba gösteriyoruz. Bu işler ekip çalışması ile gerçekleşiyor. Bizim de muhteşem bir ekibimiz var. SAMULAŞ'ı 2023 yılına kadar kendi alanında Türkiye'nin ilk 3 kurumu arasına sokmayı başaracağız" diye konuştu.

SAMSUN DİNAMİK BİR ŞEHİR

Kendisinin çocukluk ve gençlik yıllarının Samsun'da geçtiğini ve bu şehre aşık olduğunu belirten Tamgacı, "Ben burada doğdum burada büyüdüm. Samsun'a her zaman her alanda bir borcum olduğunu düşünerek bugüne kadar kazandığım bilgi, birikim ve deneyimlerime şimdi kendi memleketim için harcamak istiyorum. Samsun dinamik bir şehir. Bir ve beraber olduğumuz sürece bu şehri yükseltmek ve yüceltmek için önümüzde engel olacak hiçbir şey göremiyorum" ifadelerini kullandı.

GÜÇLÜ MEDYA

Samsun medyasının güçlü ve etkin olduğunu dile getiren Tamgacı, “Güçlü bir medyamız var. Çok seslilik bu anlamda olumlu. Ancak zaman zaman üzüldüğümüz haberler oluyor. Yine de Samsun medyasının büyümesi, gelişmesi ve farkındalık yaratması bize büyük bir gurur veriyor. Ben bu alanda faaliyet gösteren tüm medya kuruluşlarına başarılar diliyorum. Samsunhaber.com internet gazeteciliğinde önemli bir medya organı. Sizleri de kutluyorum" diyerek sözlerini tamamladı.
 

Son Güncelleme: 07.07.2020 10:47
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mehmet 2020-07-12 10:37:21

At terli beya,miyadiniz doldu gari.

Avatar
ayhan kaya 2020-07-12 11:42:18

suyun tonunun fiyatında Türkiye 1.si yaptınız samsun’u.

Avatar
Şafak BAYRAM 2020-07-14 23:08:00

SAMULAŞ'ı 2023 yılına kadar kendi alanında Türkiye'nin ilk 3 kurumu arasına sokmayı başaracağız" diye konuştu. Başarmak için çalıştıgınız şoforlerin ilk önce vatandaşa hakaret,küfür, ve darp etmesini engellemeniz gerekli. Vatandaş varsa Samulaş. Samulaş varsa şoforler vardır. Eğitim sart degil eğitimi uygulamak sart. İnşAllah bu zihniyetle basarirsiniz.