banner388

Susuyoruz, çünkü…

İçinde bulunduğumuz bilişim çağında hala internet gazeteciliğinin yerini anlamayanlara, ona hak ettiği değeri vermeyen, yok saymaya kalkan kurumlara tepki olarak susuyoruz…

Susuyoruz, çünkü…

İçinde bulunduğumuz bilişim çağında hala internet gazeteciliğinin yerini anlamayanlara, ona hak ettiği değeri vermeyen, yok saymaya kalkan kurumlara tepki olarak susuyoruz…

19 Temmuz 2017 Çarşamba 08:56
Susuyoruz, çünkü…

Yazılı basının yerini giderek internet gazeteciliğine bıraktığının, müthiş bir tiraj kaybı yaşandığının hala bilincinde olmayan kurumlara tepki olarak bugün saat 9:00 ile 14:00 arası susuyoruz…

Gelişen, değişen zamana ayak uyduramayan bazı kurumlar, internet gazeteciliğinin değerini hala anlayabilmiş değiller. Bu nedenle de basın toplantılarına davet etmedikleri bu internet medyası hakkında biraz bilgi vermek istiyoruz.

1. İnternet gazeteleri ulaşılabilirdir. Dünyanın neresinde olduğunuzun bir önemi yok. İnternet bağlantısının olduğu yer yerde size sadece bir tık uzaklıktadır.

2. İnternet gazeteleri size anında bilgi ulaştırır. O habere ulaşmak için ertesi günü beklemenize gerek yok. Sürekli güncellenen haber ile okuyucu gelişmeleri anbean takip edebilme şansına sahiptir.

3. İnternet gazetesi baskı sayısı kadar değil, milyonlarca insana erişir. Üstelik ücretsiz.

4.Daha zengin bir içeriğe sahiptir. Haberleri sadece metin ve birkaç fotoğrafla sunmaz. Görüntü ve ses kaydı ile destekler. 

5. Size müthiş bir arşiv sunar. İnternet gazeteciliği sayesinde yıllar önceki bir habere sadece birkaç anahtar kelime ile ulaşabilirsiniz.

6. Televizyon ve yazılı basına oranla daha az maliyetli olduğundan internet gazeteciliği daha özgürdür. Bu özgürlük de beraberinde objektif olabilmeyi, toplumun her kesiminin sesi olabilmeyi getirir.

7. Size söz hakkı tanır. İnternet gazeteleri okuyucularının yorumlarına yer verir. Kişi görüşlerini haber altına yazdığı yorum sayesinde kamuoyuyla paylaşma imkanı bulur.

Son Güncelleme: 19.07.2017 16:37
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ali osman germi 2017-07-19 10:32:30

halısız

Avatar
xx 2017-07-19 12:50:48

aaa Sizden para kazanamıyorlar ki neden davet etsinler sizi.. işlerine gelmiyor çünkü

Avatar
HAKKI 2017-07-19 13:27:10

HELAL SİZLERE

Avatar
Mustafa Aksu 2017-07-19 13:44:40

has deck oluşturun twitter da insanlara ulaşın alaycı olun sorgulayıcı olun bazı şeyler bizim sustuğumuz onca durumu siz dile getirebilirsiniz o kadar insana ulaşıyorsunuz her gün her an bizim sustuklarımızı da dile getirin basın özgürlüğü olmayan bu ülkede Saygılar yanındayız