banner388

Sünnet için Samsun’a geldiler

Estetik ve Plastik Cerrahi Uzmanı Doç.Dr. Hayati Akbaş, ünlü İşadamı Hakan Özuçaklar’ın 9 yaşındaki oğlu Rüzgar’ı sünnet etti.

Sünnet için Samsun’a geldiler

Estetik ve Plastik Cerrahi Uzmanı Doç.Dr. Hayati Akbaş, ünlü İşadamı Hakan Özuçaklar’ın 9 yaşındaki oğlu Rüzgar’ı sünnet etti.

27 Mayıs 2017 Cumartesi 13:40
Sünnet için Samsun’a geldiler

Samsun Haberİstanbul’da ithalat ve ihracat işiyle uğraşan ünlü işadamı Hakan Özuçaklar, eşi Filiz Özuçaklar ile birlikte oğlu Rüzgar’ın isteği üzerine Samsun’a gelip FBM Tıp Merkezi Estetik ve Plastik Cerrahi Uzmanı Doç.Dr. Hayati Akbaş’a sünnet ettirdi.

Oğlunu sünnet ettirmek için Samsun’a gelip mesleğinde ve kariyerinde zirve yapan Hayati Akbaş’a oğullarını emanet ettiklerini ifade eden İşadamı  Hakan Özuçaklar, “İstanbul’da geldik. Kendisini çok seviyoruz. Yıllardır da tanıyoruz. Hem mesleğinde hem de kariyerinde zirvede bir insan olduğu için başkasına oğlumuzu teslim etmedik. İstanbul’dan alıp oğlumuzu buraya getirdik. İnşallah oğlum Rüzgar, erkekliğe ilk adımı Hayati hocamızın sayesinde atacağız” dedi.

Minik Rüzgar’ın erkekliğe ilk adımı için kendisini tercih ettiğini ifade eden FBM Tıp Merkezi Estetik ve Plastik Cerrahi Uzmanı Doç.Dr. Hayati Akbaş, “İstanbul’dan işadamı arkadaşım çocuğunun sünneti için Samsun’a geldi. Çocuğu için İstanbul’da birkaç yere gittiğini ama oğlu da ‘ben Hayati amcamdan başkasına sünnet olmam’ demiş. Dolayısıyla ailesiyle birlikte İstanbul’dan çıkıp sünnet için Samsun’a geldiler. Bugün sünnet operasyonu yapılacak. Operasyon sonrası yarın sabah da İstanbul’a geri dönecekler. Burada ilginç olan Minik Rüzgar, İstanbul’da birkaç yere gitmiş ama orada sünnet olmayacağını illa da bende sünnet olacağını söylemiş. Bizde operasyon için gerekli işlemleri yaptık. Artık Rüzgar’ın hayatında Samsun çok özel bir yer almış olacak” diye konuştu.

Son Güncelleme: 27.05.2017 14:58
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.