banner388

STSO’da bayramlaşma yapıldı

Samsun Ticaret ve Sanayi Odası’nda bayramlaşma geleneksel bayramlaşma töreni düzenlendi.

STSO’da bayramlaşma yapıldı

Samsun Ticaret ve Sanayi Odası’nda bayramlaşma geleneksel bayramlaşma töreni düzenlendi.

02 Eylül 2017 Cumartesi 17:01
STSO’da bayramlaşma yapıldı

Samsun Haber -  Törene, Tarım ve Kırsal Kalkınma Kurumu Samsun İl Koordinatörü Dr. Bülent Turan, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği Samsun Şube Başkanı Haluk Tan ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Samsun Mobilyacı İşadamları Derneği (MOBİD) Başkanı Erkan Malkoç, Medikal Sanayi İnovasyon Kümesi Derneği Başkanı Dr. Ahmet Aydemir, Samsun Genç İşadamları Derneği (SAMGİAD) Başkanı Savaş Gömeç, Samsun TSO Yönetim Kurulu üyeleri, meclis üyeleri ve iş adamları ile çok sayıda kişi katıldı.


Zeki Murzioğlu, dini ve milli bayramlarda, toplumsal birliğinin sağlanmış olduğunu belirterek, "Öncelikle tüm hemşehrilerimin Kurban Bayramı’nı en kalbi duygularımla kutluyorum. Bilinmekte olduğu gibi bayramlar, iyilik içinde ve güzelliklerle harmanlandığı, sevinç ve mutlulukların paylaşılmış olduğu müstesna günlerdir. Kısaca özetlersek eğer bayramlarımız millet olma şuurumuzun şekillenmiş olduğu, daha da kuvvetlendiği günlerdir. Millet olarak her zamankinden daha fazla birlik ve beraberlik içinde olmaya ihtiyacımız var. Bayramlarda yoğunlaşmakta olan sevgi, barış ve kardeşlik ortamlarının her daim olması bütün herkesin de temennisidir. Bu duygular ve düşünceler içerisinde Kurban Bayramı’nın, ülkeye aydınlık gelecekler ulaştırmayı şiar edinmiş, milletimize, İslam alemine ve barışa her günden daha fazla ihtiyacı olan tüm insanlığa mutluluk, huzur ve aynı zamanda başarı getirmesini diliyorum" dedi.

Son Güncelleme: 02.09.2017 18:22
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.