banner388

'Sosyal Market'e Başkan Şahin’den Ziyaret

Samsun Bafra Belediyesinin Başkanı olan Zihni Şahin, Sosyal Market’e ziyarette bulundu.

'Sosyal Market'e Başkan Şahin’den Ziyaret

Samsun Bafra Belediyesinin Başkanı olan Zihni Şahin, Sosyal Market’e ziyarette bulundu.

29 Haziran 2016 Çarşamba 10:29
'Sosyal Market'e Başkan Şahin’den Ziyaret

Bafra Umut Derneğince ihtiyaç sahibi ailelerin faydalanması amacıyla kurulmuş olan Sosyal Market’i ziyaret eden Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, alışverişlerini yapan aileler ile ve Umut Derneği Başkanı Hülya Yangın Ertekin ile sohpet etti.Şahin, sohpeti sırasında Umut Derneği Başkanı Hülya Yangın Ertekin’e Sosyal Market’te ücretsiz olarak istedikleri şekilde alışveriş yapma imkanı sunulduğu için teşekkür etti.Ramazan ayında her gün iftara saatine kadar açık olduklarını söyleyen Dernek Başkanı Hülya Ertekin, “İhtiyacları olan aileler için açtığımız Sosyal Marketimiz Ramazan ayında iftara kadar, Ramazan’dan sonra da pazartesi günleri açık olacak. Belediye Kültür Merkezi üst katında bulunan Sosyal Marketimizden gerekli olan ihtiyaçlarını karşılamak için İhtiyaç sahibi halkımız kimlik fotokopileri ile başvuru yapabilirler ve bunun yanı sıra daha önceden başvurularını almış olduğumuz vatandaşlarımıza da Bafra Umut Derneği binamızda gıda yardımı dağıtımlarımız yapılacaktır. Bafra Belediye Başkanımız Zihni Şahin’e Sosyal Market için yer tahsisi yaptığından dolayı teşekkür ediyorum" dedi.

Ertekin, hayır işlemek isteyen vatandaşlara seslendi; “Bizlerden en çok  istekde bulunulan gerekli ihtiyaçların içerisinde ev eşyası da var. Kullanmadığınız ev eşyalarını ihtiyacı olan ailelere verilmesi üzerine hayırsever vatandaşlarımız bizlere getirebilirler. Yardımda bulunan vatandaşlarımızı her türlü yardımlarından dolayı Bafra Umut Derneğimize bekliyoruz” diye konuştu. Milletimizin yardımlaşma duygusunun çok kuvvetli olduğunu belirten Belediye Başkanı Şahin ise, “Vatandaşlarımız için Belediye olarak her türlü hizmetin içerisinde olmaya çalışıyoruz. Umut Derneğimize tahsis ettiğimiz Sosyal Market’e ziyarette bulunarak sohbet ettik. Fikir alışverişi yaptık. Bu hizmetlerin daha da iyi bir şekilde yapılması için elimizden geleni yapmayı devam ettireceğiz. Edindiğimiz bilgiler ışığında ve gördüğümüz kadarıyla ailelerimiz çok memnunlar ve bunu kendileri de ifade ettiler. Fazlasıyla bir ilgi var. Ziyaretimiz sırasında bulunduğumuz yerin güzel bir hizmete ev sahipliği yaptığına hepbirlikde şahit olduk. İhtiyaç sahipleri buradan istedikleri eşyayı hiçbir bedel ödemeden kendi elleriyle seçtiklerini alabiliyorlar. Onlara en çok mutluluk veren de bu” dedi.
 

Son Güncelleme: 29.06.2016 11:02
Anahtar Kelimeler:
BafraDernekIhtiyaç
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.