banner388

Sizler Bize Şehitlerimizin Emanetisiniz

Samsun'un Büyükşehir Belediye Başkanı olan Yusuf Ziya Yılmaz, AK Partinin Samsun İl Başkanlığınca Havza ilçesinde düzenlenmiş olan iftar programına katıldı.

Sizler Bize Şehitlerimizin Emanetisiniz

Samsun'un Büyükşehir Belediye Başkanı olan Yusuf Ziya Yılmaz, AK Partinin Samsun İl Başkanlığınca Havza ilçesinde düzenlenmiş olan iftar programına katıldı.

15 Haziran 2016 Çarşamba 13:02
Sizler Bize Şehitlerimizin Emanetisiniz

Vatandaşlarla beraber orucunu açan Başkan Yılmaz, şehitleride bir kez daha dua ile anarak, şehit ailelerinin daima yanlarında olduğunu birkez daha vurguladı. İlçede bir düğün salonu içerisinde yapılan toplu iftar yemeğine, AK Partinin İl Başkanı Muharrem Göksel, Büyükşehir Belediyesinin Genel Sekreteri olan Coşkun Öncel, Havza Belediye Başkanı Murat İkiz, Samsun Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Sefer Arlı, Samsun İl Gençlik Kolları Başkanı Caner Göktepe, parti yönetim kurul üyesi, belediyenin meclis üyeleri, şehit ve gazi aileleri, yakınları ile çok sayıda vatandaş katıldı.

"DEVLET VE MİLLET OLARAK ŞEHİT YAKINLARIMIZIN HER ZAMAN YANINDAYIZ"

Programda tek tek katılım sağlayan vatandaşlar ile kucaklaşan Başkan Yılmaz, iftar sonrasında ilçe halkına konuşma yaptı. Beraber iftar yemeğinin feyzini yaşağını dile getiren Başkan Yılmaz, Havzalı şehitler Muhammet Yılmaz ile Yakup Kurt'un yanından bütün şehitlerimizi anarak, "Şehitlerimizden biri Arslançayır'a bir tanesi ise  Kurtköy'e geldiler. Şehitlerimize bu gecenin huzurunda hep beraber rahmet okuyalım. Allah'ım onları nurlar içerisinde yatırsın. Onlar bu memleketin birliği, beraberliği için gittiler ve o hain teröristlerle yapılan zorlu mücadelede canlarını verdiler. Allah onlardan binlerce kez razı olsun. Ailelerine, geride bıraktıkları yakınlarına sabır versin. Ateş her zaman en fazla düştüğü yeri yakıyor. Ama şunu da çok iyi bilsinler biz devlet olarak da, milletimiz olarak da şehit ailelerimizi daima koruyup yanlarında olacağız. Onlar ki kahramanlarımızın bizlere emanetleridir. Bizler onların emanetlerini başımızın üzerinde taşısak bile yine de az" diye konuştu.

Son Güncelleme: 15.06.2016 13:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.