banner388

Sis Samsun'u esir aldı

Samsun'da 5 Mayıs cuma sabahı sis ve kötü koku etkili oldu. Tekkeköy dışında tüm istasyonlar alarm verdi.

Sis Samsun'u esir aldı

Samsun'da 5 Mayıs cuma sabahı sis ve kötü koku etkili oldu. Tekkeköy dışında tüm istasyonlar alarm verdi.

05 Mayıs 2017 Cuma 10:36
Sis Samsun'u esir aldı

5 Mayıs Cuma sabahı Samsun’da sis etkili olmaya devam ediyor. Özellikle şehir merkezinde sahil kesimlerinde etkili olan sis ve kötü koku Samsunluları rahatsız etti. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Hava Kalitesi İzleme İstasyonları verileri, hava kalitesini 301-500 arası kötü-kahverengi, 201-300 kötü mor, 151-200 sağlıksız-kırmızı, 101-150 arası hassas turuncu ve 0-50 arası yeşil olarak derecelendiriliyor.

Samsun’da bu sabah saatlerinde alınan verilere göre 5 istasyondan sadece 1 tanesi iyi seviyeyi gösterdi. Diğer 4 istasyonda ise hava kalitesi orta seviye, hassasa yakın olarak gözlendi. 

Samsun’da bulunan 5 istasyondan alınan verilerde İlkadım 100. Yıl Bulvarı 98 orta, İlkadım merkez ve Hastanebaşı 86 orta, Canik 89 orta, Atakum 55 orta, Bafra’da 77 orta olarak gözlendi. Tekkeköy’de ise hava kalitesi 9 iyi olarak dikkat çekti. 

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı yaptığı açıklamada ölçülen verilerin normal olduğunu, mevsim geçişlerinde değerlerde oynama olabileceğini belirtti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.