banner388

Singapurlulardan Samsun’a yoğun ilgi

Singapur’un en büyük 8 acente yetkilisi, TÜRSAB, THY ve bir turizm firmasının katkıları ile düzenlenen organizasyonda Samsun’da turizmcilerle buluştu.

Singapurlulardan Samsun’a yoğun ilgi

Singapur’un en büyük 8 acente yetkilisi, TÜRSAB, THY ve bir turizm firmasının katkıları ile düzenlenen organizasyonda Samsun’da turizmcilerle buluştu.

29 Mayıs 2017 Pazartesi 11:29
Singapurlulardan Samsun’a yoğun ilgi

Samsun Haber - Karadeniz Bölgesi turizmcileri, pazar çeşitliliğini arttırmak için Singapur’un en büyük 8 acente yetkilisini misafir etti.


TÜRSAB, THY ve bir turizm firmasının katkıları ile düzenlenen organizasyonda ile Singapur’un en önemli acenteleri Karadeniz’i gezdi ve Samsun’da turizmcilerle görüştü.


Karadeniz Turistik İşletmeciler Derneği Başkanı Murat Toktaş organizasyon ile ilgili yaptığı açıklamada, “Bölgemizin pazar çeşitliliğini artırmak için Karadeniz’e ilgi duyan bütün ülkelerle iletişime geçiyoruz. Singapur’a çalışan turizm firması aracılığı ile özellikle Amasya’ya ilgi duyduklarını, bölgemizi tanımak istediklerini öğrenince çalışmalara başladık. Bu kapsamda THY, TÜRSAB ve Tempel Turizm’in katkıları ile bölgemize gelen acentecileri KATİD üye tesislerinde misafir ettik ve bölgemizi gezin tanıtımını yaptık” ifadelerini kullandı.


YENİ PAZAR SİNGAPUR

Murat Toktaş, Singapurlu yetkililerin bölgeyi beğendiğini söyleyerek “En son Samsunda bölge otelci ve acenteci arkadaşlarımızı gelen misafirlerimizle bir araya getirdiğimizde olumlu geri dönüşler aldık. Singapur için Karadeniz Bölgesi yeni bir destinasyon olabilir. Tek pazar bağımlılığından kurtulmak için gerekli çalışmaları yapmaya devan edeceğiz” açıklamalarında bulundu.


THY Singapur yetkilisi ise toplantıdaki konuşmasında, “THY olarak yeni pazarlar açma çalışmalarımız kapsamında Amasya ve Karadeniz Bölgesi’ni hedefliyoruz. Bölgeye destek vermeye devam edeceğiz, buradaki tarihi dokunuz ve alışveriş imkanı Singapurlu acentelerin dikkatini çekiyor” dedi.

Son Güncelleme: 29.05.2017 11:34
Anahtar Kelimeler:
Samsun HaberSamsunSingapur
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.