banner388

Sınava alınmayan genci saniyeler kala sınava yetiştirdi

Polis memuru, sınava alınmayan genci motosikletle son saniyede sınava yetiştirdi.

Sınava alınmayan genci saniyeler kala sınava yetiştirdi

Polis memuru, sınava alınmayan genci motosikletle son saniyede sınava yetiştirdi.

28 Haziran 2020 Pazar 11:11
Sınava alınmayan genci saniyeler kala sınava yetiştirdi

Samsun'da sınava gelirken kimliğini almayıp ehliyetle geldiği için sınava alınmayan genci, motosikletle nüfus müdürlüğüne götürerek nüfus bilgisi kağıdı almasını sağlayan motosikletli trafik polisi, saniyeler kala genç çocuğu sınava yetiştirdi.


Samsun'da Canberk Balaban adlı genç, Yükseköğretim Kurumları Sınavı'na (YKS) girmek için Sema Cengiz Büberci Meslek ve Teknik Anadolu Lisesi'ne geldi. Yanına kimlik yerine ehliyet getiren Canberk Balaban, kendisine ehliyetle sınava alınamayacağını söylenince kalakaldı. Kapıların kapanmasına 7 dakika kala okulun bahçesindeki polislerin yanına koşan Canberk Balaban, kendisini nüfus müdürlüğüne götürmesi için polisten yardım istedi.

Bu sırada Samsun Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü'nde görevli Şahin diye adlandırılan motosikletli trafik polisi Halil Gökmen, Canberk Balaban'ın yardımına koştu. Halil Gökmen motosikleti ile Canberk Balaban'ı İlkadım İlçe Nüfus Müdürlüğüne götürerek burada kimlik belgesi çıktığı alıp yine motosikleti ile sınavın yapılacağı okula yetiştirdi. Canberk Balaban trafik polisinin sayesinde sınava yetişmiş oldu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Samsunlu55 2020-06-28 12:10:29

Helal olsun polisimize

Avatar
Turgay 2020-06-28 21:08:14

Tebrik ediyorum o polis memurunu helal olsun adam gibi adam

Avatar
vatandaş 2020-06-29 09:55:13

POLİSE TEBRİKLER .
FAKAT ÖĞRENCİLERİMİZİN BU CİDDİYETSİZLİĞİ İLE NASIL BAŞARI GELECEK.

Avatar
ali 2020-06-29 09:16:05

polisimizi canı gönülden kutluyorum. fakat şunu da belirtmek isterim. ehliyeti kimlik yerine kullanmak isteyen bir furya var. sadece sınavlar değil diğer kurumlarda prosedürde kimlik gerekiyorsa başka evrakla işlem yapmamalılar.

Avatar
İ.H.İ 2020-06-29 05:15:44

Bizim bir Şeref MALKOÇOGLUMUZ var biliyorsunuz?O bu konulara bakmıyor muydu?Hem niye çocuklarımız maroton koşusu yapiyormus gibi beygir kostururcasina çocuklarımızı şimdiden kulvara sokuyoruz koş babam koş.Kendi insanımıza cavusesku'nun milletine yaptığı zulmü biz yapıyoruz.

Avatar
dasdsadsa 2020-06-29 07:42:07

bu artcının kaskı nerede trafikci arkadaş, sen kanunları böylemi uyguluyorsun, millete kask takmıyor diye, kanunu uyguluyorum cezalar yazıyorsun, 2020 lınındayız, bu şekilde kasksız artcı alarak hayatını riske atmakdan başka bişi değil senin bu yaptığın, senin derhal bir eğitimden geçirilmen gerek ve gerekirse görevden el çektirilmen gerek, kanunları hiçe saydığın ve topluma kötü örnek olduğun için.

Avatar
mutlu 2020-06-29 09:13:04

Bu zihniyetteki tüm emniyet mensubu arkadaşlara teşekkür eder meslek hayatlarında sağlık ve başarılar dilerim.