banner388

Sevdalar küme düşmez

Efendi kişiliği ve başarılı futboluyla Samsunspor taraftarının gönlünde taht kuran ender oyunculardan Gökay İravul, Ümraniyespor maçı sonrasında Instagram hesabından veda mesajı yayınladı.

Sevdalar küme düşmez

Efendi kişiliği ve başarılı futboluyla Samsunspor taraftarının gönlünde taht kuran ender oyunculardan Gökay İravul, Ümraniyespor maçı sonrasında Instagram hesabından veda mesajı yayınladı.

06 Mayıs 2018 Pazar 11:17
Sevdalar küme düşmez

Samsunspor Haber - Samsunspor'un efendi kişiliğiyle ön plana çıkan başarılı futbolcularından Gökay İravul, Ümraniyespor ile oynanan ligin kapanış maçının ardından camiaya veda mesaj yolladı. Kendie ait ınstagram hesabından, "Samsunspor'da oynamanın ligi olmaz; sevdalar küme düşmez" diyerek mesajına başlayan kırmızı beyazlı oyuncu, "Sözlerime nasıl başlayacağımı bilmiyorum. Ama en uygun büyük Samsunspor camiasından özür dileyerek başlamak olacak. Çok sevdiğim kendimi evimde hissettiğim bu şehirden giderken bir şeyler yazmadan gidemezdim. 

ADAM GİBİ ADAM GÖKAY İRAVUL 

Çok zorlu süreçler geçirerek mücadele ettik. Maalesef sonucunda üzelerek sezonu bu şekilde tamamladık. Daha önceden sylediğim gibi; Samsunspor'da oynamanın ligi olmaz ve sevdalar küme düşmez'. Umut ediyorum ki bu şehir ve Atatürk'lü arma her zaman kalbimin en güzel ve en özel yerinde olacak. Hoşçakalın." Kırmızı beyazlı oyuncunun bu mesajı kısa sürede Samsunsporlu taraftarlarca görüldü ve sosyal medya üzerinden binlere ulaştı. Kırmızı beyazlı taraftarlarda Gökay'a, "Samsun'da seni çok sevdi. Yolun açık olsun" diyerek cevap yazdılar. 

Haber: Özgür KALANBAK

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Murat evrensel 2018-05-06 21:09:35

Bir malatyalı olarak 20 sene samsunda yaşadım 90 lı yıllarda mert ırmağının üstünden asma köprüden geçerek çok maça gittim dört büyükerin korkulu rüyası samsunun bu hale gelmesi beni çok üzdü basiretli yönetim kurulu olmayınca bu surec kaçınılmaz oldu dilerim kısa zamanda tekrar süper lige döner

Avatar
Cemalettin Özcan 2018-05-06 16:38:05

Samsunu çalıştıran tüm hocalar maalesef Gökay İravul'u anlayamadilar ve hemen hemen her mac yedek suyun durdular. Oysa bize göre takimin en iyilerinden di.Kendisine bizlerde çok teşekkür ederiz.İnşAllah tekrar Samsunspor forması giyer.

Avatar
Hüseyin 2018-05-06 21:43:55

Elbet birgün yine bu güneş doğacak sanada teşekkür ederim gökay iravul bizi hale getirenler utansın sevdamiz bizim samsunspor federasyon rahatlamıştır

Avatar
Berker 2018-05-06 23:26:10

Güle güle egenin delikanlısı, efesi yolun açık olsun bizler de seni unutmayacağız. İnşAllah birgün yine bu formayı giyersin.