banner388

SESOB seçimleri 6 Mayıs'ta yapılacak

Samsun Esnaf ve Sanatkarlar Odası (SESOB) seçimleri 6 Mayıs'ta yapılacak.

SESOB seçimleri 6 Mayıs'ta yapılacak

Samsun Esnaf ve Sanatkarlar Odası (SESOB) seçimleri 6 Mayıs'ta yapılacak.

03 Nisan 2018 Salı 13:16
SESOB seçimleri 6 Mayıs'ta yapılacak

Samsun haber - Samsun Esnaf ve Sanatkarlar Odası (SESOB) Başkanı Hacı Eyüp Güler, birliğe bağlı 72 odanın seçimlerinin tamamlandığını söyleyerek sıranın SESOB'a geldiğini açıkladı.

BİRLİK BAŞKANI SEÇİLECEK

6 Mayıs tarihinde yapılacak seçimde tekrar aday olduğunu ifade eden Başkan Güler, "Bugün esnaf odaları birliği olarak son yönetim kurulu toplantısını gerçekleştirdik. Seçim tarihini belirledik. 6 Mayıs’ta seçim kararı aldık. 4 yıllık maratonun sonuna geldik. Ben de yaptığım hizmetlere dayanarak, arkadaşlarımızın teveccühü ile tekrar aday olacağım. Bu seçimde de başkan adayı olacağım. SESOB’a ait 72 oda bulunuyor. 1 Ocak’ta bu odaların seçimleri başlamıştı. 31 Mart’ta da oda seçimleri bitti. Esnaf ve sanatkarlarımıza çok teşekkür ediyorum. Seçimlerimiz kavgasız ve dövüşsüz olarak gerçekleşti. Bazı oda başkanlarımız değişti. 72 esnaf odasında 38 bin esnafımız kayıtlı. 38 bin esnafımız kendi temsilcilerini seçtiler. Bu 536 kişi de 6 Mayıs’ta birlik başkanı ve yönetim kurullarını seçecekler. Bu başkanlık döneminde büyük bir binayı odamıza kazandırdık. Bundan sonraki seçimlerde de başkan olursam, odalarımızın gelirlerini arttırmak için elimden geleni yapacağım” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.