banner388

Serhat Türkel dolmuşçu esnafı ile buluştu

Cumhuriyet Halk Partisi Atakum Belediye Başkan Adayı Serhat Türkel, Atakum Minibüsçüler Kooperatifi’nde dolmuşçu esnafı ile sabah kahvaltısında bir araya geldi. 

Serhat Türkel dolmuşçu esnafı ile buluştu

Cumhuriyet Halk Partisi Atakum Belediye Başkan Adayı Serhat Türkel, Atakum Minibüsçüler Kooperatifi’nde dolmuşçu esnafı ile sabah kahvaltısında bir araya geldi. 

20 Şubat 2024 Salı 17:43
Serhat Türkel dolmuşçu esnafı ile buluştu

CHP Atakum Belediye Başkan Arayı Serhat Türkel, Samsun’un Atakum İlçesi Cumhuriyet Mahallesinde bulunan Atakum Minibüsçüleri Kooperatifi’nde sabah kahvaltısında minibüsçü esnafı ile bir araya geldi. Atakum Belediye Başkan adayı Serhat Türkel'i Kooperatif Başkanı Yaşar Sungur, yönetim kurulu üyeleri ve minibüsçüler esnafı büyük bir ilgi ile karşıladı. 

"ÖTEKİLEŞTİRİCİ DEĞİL BİRLEŞTİRİCİ OLACAĞIM"

Samimi bir ortamın yaşandığı kahvaltıda konuşan Türkel, ötekileştirmenin değil birleştiriciliğin olacağı bir dönem olacağını belirterek sözlerine şöyle devam etti, "Benim Atakum aidiyetim eskiden geliyor. Bu zamana kadar hiç kimseyi ötekileştirmedim. Anayasanın ilk 4 maddesinde anlaşabiliyor isek, diğer her şey de anlaşmamız mümkündür. Bu zamana kadar da bunu bilerek, buna inanarak yolculuk yaptım. Genç bir kardeşiniz olarak inanın yukarıda insanların ötekileştirilmesinden aşağı da onların yansımasından memleketteki asıl sorunlarımızın konuşulmamasından dolayı yaşanan birçok sorunun artık konuşulmaz olduğunu görüyoruz. Sen dindarsın, sen dinsizsin sen alevisin sen sunnisin gibi ötekileştirmelerden çok sıkıldım ve herkesin de sıkıldığını da biliyorum. Bütün değerlere saygılı olmak gerektiği bilinci ile yolculuk yaptım. Her değere de saygı duyuyorum " dedi

"HALKIN ADAMI OLACAĞIM"

Her zaman halkın adamı olacağını sözlerine ekleyen Atakum Belediyesi Başkan Adayı Türkel, "Kuracağımız ekibe güvenmenizi istiyorum. Ben halka güveneceğim. Ben halkın içinde, halkın sorunlarını halktan dinleyeceğim. Halk adamı olacağım. Söz veriyorum halkın içinde halk gibi çalışacağım’ şeklinde konuştu. 

Kahvaltı sonrası minibüsçü esnafı ile bir süre sohbet eden Serhat Türkel daha sonra minibüs emekçileri ile hatıra fotoğrafı çekildi.

Anahtar Kelimeler:
SamsunSamsun HaberDolmuş
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
mehmet 5555 2024-02-21 13:12:40

doğru karar doğru karar yolun açık olsun