banner388

Şehit Babaya Acı Veda

Şırnak'ta şehit olan Ordulu polis memuru Harun Maytalman, memleketi Ordu’da gözyaşlarıyla toprağa verildi. Şehit polisin 2 yaşındaki oğlu tören alanındaki kürsüde bulunan Türk bayrağına sarıldı.

Şehit Babaya Acı Veda

Şırnak'ta şehit olan Ordulu polis memuru Harun Maytalman, memleketi Ordu’da gözyaşlarıyla toprağa verildi. Şehit polisin 2 yaşındaki oğlu tören alanındaki kürsüde bulunan Türk bayrağına sarıldı.

27 Ağustos 2016 Cumartesi 14:33
Şehit Babaya Acı Veda

Bir hafta önce Samsun'dan doğu görevi için Şırnak'a giden ve orada Cizre ilçesi Emniyet Müdürlüğü Çevik Kuvvet Grup Amirliği’ne teröristlerce bomba yüklü araçla düzenlenen saldırıda şehit olan Ordulu polis memuru Harun Maytalman, memleketi Ordu’da gözyaşlarıyla toprağa verildi. 

Oldukça duygusal anların yaşandığı törende şehit polisin cenaze namazını Ordu Müftüsü Mustafa Kolukısaoğlu kıldırdı. Kabataş Belediye meydanında düzenlenen cenaze törenine Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu, CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Ordu Milletvekili Seyit Torun, AK Parti Ordu Milletvekilleri Metin Gündoğdu ve Ergün Taşçı, Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ahmet Çoruh, Ordu Jandarma Garnizon Komutanı Albay Sedat Sarıkaya, Ordu Emniyet Müdürü Caner Tayfur, ilçe Belediye başkanları ve binlerce vatandaş katıldı. Numan Kurtulmuş, Harun Maytalman'ın tabutuna omuz vererek cenaze aracına kadar omuzunda taşıdı ve sonrasında cenaze aracı ile birlikte şehidin aile karistanlığına kadar gitti.

Harun Maytalman'ın eşi Neşe Haytalman, “Çok acı, sabırla beklemek zorundayım ve ağlamayacağım ki kimseyi kendime güldürmeyeceğim. Şehidimin başımın üstünde yeri vardır ve şehitliği namusumdur, bunu ölene kadar taşıyacağım. Öldükten sonra da beraber olacağız, vatan sağ olsun, hep dik duracağım” diye konuştu.Babasının ölüm günü doğum günü olan 2 yaşındaki küçük Berkay da olan bitenden habersiz cenaze alanında dolaşırken bir ara gidip tören alanındaki kürsüde bulunan Türk bayrağına sarıldı.

Şehidin kayınvalidesi 80 yaşındaki Zeynep Tengüç, damadının tabutu başında teröristlere beddualar edip, “Allah o teröristleri perişan etsin, Allah onları bildiği gibi etsin. Buna artık bir çare bulsunlar. Ben bir şehidin çocuğunu hatırlıyorum, o çocuğu hiç unutmuyorum. Bak bu da bizim şehidimiz, bunun da çocuğu var. Rabbim verdi, Rabbim aldı ama Allah o teröristleri perişan etsin” diye ağıt yaktı.

Son Güncelleme: 27.08.2016 14:48
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.