banner388

SASKİ'de o başkan görevden ayrıldı!

SASKİ'de uzun yıllar Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı yapan Taner Meral görevden ayrıldı.

SASKİ'de o başkan görevden ayrıldı!

SASKİ'de uzun yıllar Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı yapan Taner Meral görevden ayrıldı.

24 Mayıs 2019 Cuma 11:30
SASKİ'de o başkan görevden ayrıldı!

Samsun Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ) Genel Müdürlüğü Bilgi İşlem Dairesi Başkanı Taner Meral, emekliye ayrıldı. Meral’in mesai arkadaşları ile vedalaşması sırasında ise duygu dolu anlar yaşandı. 

HÜZÜNLÜ VEDA

SASKİ Genel Müdürlüğü Bilgi İşlem Dairesi Başkanı Taner Meral, önceki gün dilekçesini kuruma vererek emeklilik işlemleri başlattı. Meral’in mesai arkadaşları ile vedalaşması sırasında duygulu anlar yaşandı. Arkadaşları, Taner Meral’i çok özleyecekleri ve arayacaklarını ifade etti. 

"HEPİNİZİ ÖZLEYECEĞİM"

35 yıl belediyenin çeşitli birimlerinde görev aldıktan sonra kendi isteği ile emekliliğe karar verdiğini söyleyen Meral, “7 yıldır, Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı görevinde bulundum. SASKİ'de geceli gündüzlü çalıştık. Bu kurumun yapılanmasında çok emeğimiz geçti. Yıllar çok çabuk geçiyor, emekliye ayrılıyoruz. SASKİ Genel Müdürlüğündeki çalışma arkadaşlarımı çok özleyeceğim” dedi. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.