banner388

Sana da bu yakışır Mustafa Abi

Samsun halkının gönüllerine kazınan ve vatandaşların 'Mustafa Abi' olarak nitelendirdiği Cumhur İttifakı'nın Samsun Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Demir, Samsun için yapacağı dev projeleri açıkladı. 

Sana da bu yakışır Mustafa Abi

Samsun halkının gönüllerine kazınan ve vatandaşların 'Mustafa Abi' olarak nitelendirdiği Cumhur İttifakı'nın Samsun Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Demir, Samsun için yapacağı dev projeleri açıkladı. 

20 Şubat 2019 Çarşamba 00:39
Sana da bu yakışır Mustafa Abi

AK Parti'nin Samsun'da kurucu il başkanlığını yapan, önceki zamanlarda milletvekilliği ve bakanlık yapan tecrübeli siyasetçi Mustafa Demir halka dokunacak projeleri ile seçim çalışmalarını sürdürüyor. Mustafa Demir, Samsunlu vatandaşlar tarafından 'Samsun Mustafa Abisi' olarak dillendirilmeye başladı.

"HİZMETİ VATANDAŞA GETİRECEĞİZ"

Canik'te esnaflara ziyarette bulunan Mustafa Demir, "Belediye bünyesi içerisinde oluşturacağımız Mobil Ekip'ler sayesinde hizmeti vatandaşın ayağına getireceğiz. Su aboneliği için artık vatandaşlarımızın SASKİ'ye gelmesine gerek kalmayacak. Kimlik fotokopisi ve abonelik bağlatmak istediğiniz yerin tabu kaydını whatsapp üzerinde belediyeye bildireceksiniz. Kaydınızı ve gerekli ödemeleri yaptıktan sonra Mobil Ekiplerimiz gelip sizin saatinizi takacaklar" ifadelerini kullandı.

"GÖNÜLLERDE TAHT KURACAĞIZ"

Mustafa Demir, "Kimsesiz çocuğundan yaşlısına, kadınından engellisine, madde bağımlısına kadar toplumun her kesimini kucaklayan bir yaklaşım içinde olacağız. Projelerimizi de bu doğrultuda hazırladık. Hayata geçireceğimiz her projede şehrimize katkısının yanında gönüllerinize dokunmayı planlıyoruz" sözcüklerini kullandı.

"PROJELERİ HALKA SORUYORUZ"

Gerçekleştirilecek projelerin halkın görüşüne sunulacağını ifade eden Demir, "Hayalimizdeki Samsun için hazırladığımız projelerin büyük bir bölümünü sizlere soracağız. Halk oylaması yapacağız. Bu projelerin hayata geçmesinde karar mekanizmasında sizler yer alacaksınız. Biz projelerimizi hazırlayacağız. Duyurusunu yapacağız. Sizlere sunacağız. Sizler de hangi projenin hayata geçmesini istediğinizi bize bildireceksiniz. Biz de bu doğrultuda sizin seçtiğiniz projeyi hayata geçireceğiz" dedi.

SANAYİCİLERE MÜJDE

Yapılacak yatırımlar ile sanayicilerin önünün açılacağını belirten Mustafa Demir, "Samsun'a yatırım çekmek için bütün kolaylıklar sağlanacak. Arsa üreteceğiz, alt yapısını biran önce yapacağız. Projelendirme ve ruhsat alımını hızlandıracağız. İlçelerde bazen ruhsat almak için 2,3 ay bekleniyor. Biz işte bu sorunları ortadan kaldırıp sanayicinin, iş adamının Samsun'a yatırım yapmasını sağlayacağız. Yapılacak olan her yatırımı belediye olarak destekleyeceğiz" diye konuştu.


 

Son Güncelleme: 20.02.2019 04:22