banner388

SAMULAŞ'tan Kan Bağışı

Yaklaşık 5 yıldır Samsunluların hizmetinde olan SAMULAŞ A.Ş., kan bağışı kampanyasına destek verdi.

SAMULAŞ'tan Kan Bağışı

Yaklaşık 5 yıldır Samsunluların hizmetinde olan SAMULAŞ A.Ş., kan bağışı kampanyasına destek verdi.

17 Mart 2017 Cuma 17:18
SAMULAŞ'tan Kan Bağışı

Samsun Haber - Türk Kızılayı oluşan kan ihtiyacını karşılamak adına birçok noktada kan bağışı için kampanyalar icra ediyor. Türk Kızılayı’nın 'Kan acil değil sürekli ihtiyaçtır' parolasıyla başlattığı kampanyaya SAMULAŞ A.Ş. çalışanları da destek vererek bağışta bulundu.

SAMULAŞ'tan Örnek Davranış

Türk Kızılayı Samsun Kan Merkezinde görev yapan Dr. Oktay İrşad Yanık, “Kan, kaynağı sadece insanda olan ve yapay olarak üretilemeyen bir maddedir. Kan ve kan ürünleri birçok hastalığın tedavisinde kullanılmaktadır. Türk Kızılayı, sağlık kuruluşlarında tedavi gören hastaların kan ve kan ürünü ihtiyaçlarının sorunsuz bir şekilde karşılanabilmesi için düzenli ve gönüllü kan bağışı çalışmalarını aralıksız sürdürmektedir. Yürütülen kan bağışı çalışmalarına kurumsal olarak her zaman destek olan kuruluşlarımızdan SAMULAŞ A.Ş. kurum bünyesinde görev yapan çalışanları ile birlikte topluma ve diğer kuruluşlara örnek olacak bir kan bağışı kampanyası daha gerçekleştirdi. Düzenli aralıklarla SAMULAŞ A.Ş. bünyesinde kurumsal olarak kan bağışı kampanyaları gerçekleştiren kuruluşumuzun değerli yöneticilerine ve çalışanlarına yaptıkları kan bağışı için teşekkür ediyoruz” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.