banner388

SAMULAŞ'tan büyük başarı

SAMULAŞ TSE EN ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemi belgesi aldı.

SAMULAŞ'tan büyük başarı

SAMULAŞ TSE EN ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemi belgesi aldı.

05 Haziran 2018 Salı 14:11
SAMULAŞ'tan büyük başarı

Samsun haber - SAMULAŞ A.Ş. Genel Merkezinde Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Coşkun Öncel, SAMULAŞ Yönetim Kurulu Üyesi Kadir Gürkan ve personellerin katılımıyla törende düzenlendi. Törende TSE Samsun Belgelendirme Müdürü Erol Kaygı, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı ve SAMULAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Zihni Şahin’e TSE EN ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemi belgesi ve bayrağını verdi.

Kalitenin önemine vurgu yapan Başkan Şahin, "Kurumlarımızın yapmış olduğu hizmetlerde kaliteye önem vermeleri çok önemli. Büyükşehir Belediyesi olarak her zaman halkımıza en iyi hizmeti vermek amacındayız. Böyle bir amacı gerçekleştirmek içinde atılması gereken adımları yerine getirmek durumundayız. Unutmamak gerekiyor ki Kalite Yönetim Sistemini sürekli yaşayan bir sistem haline getirmemiz gerekiyor. Bu iş ekip işi, yaklaşık bir yılı bulan kalite yolculuğunda inanarak güzel bir iş başaran ve Büyükşehir Belediyemize bu belgeyi kazandıran ekip arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Artık yeni bir hedefleri var. Ekibimiz yine gayretli çalışmaları ile ISO 39001 Yol Trafik Güvenliği Yönetim Sistemi belgesini almak için gayret gösterecek ve şirketimize kazandıracaklardır” dedi. 

TSE Samsun Belgelendirme Müdürü Erol Kaygı ise Bu başarının arkasında vizyoner bir üst yönetim desteği, 10 günlük bir eğitim süreci ve tüm çalışanların katılımı ile yaklaşık 1 yıl süren hummalı bir çalışma var. SAMULAŞ’ın çıkmış olduğu ISO 9001 kalite yolculuğunun her yıl daha da iyileşerek devam edeceğine olan inancım tamdır” diye konuştu.

Anahtar Kelimeler:
Samsun HaberSamsunSamulaş
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.