banner388

SAMULAS'TA ZAM YOK

Samsun Büyükşehir Belediye Meclis Başkanvekili Nihat Soğuk, SAMULAŞ’ta herhangi bir zam konusunun söz konusu olmadığını ifade etti. 

SAMULAS'TA ZAM YOK

Samsun Büyükşehir Belediye Meclis Başkanvekili Nihat Soğuk, SAMULAŞ’ta herhangi bir zam konusunun söz konusu olmadığını ifade etti. 

19 Haziran 2019 Çarşamba 19:28
SAMULAS'TA ZAM YOK

Samsun Büyükşehir Belediye Meclisi Haziran ayı 12. birleşiminin 1. oturumuna ait komisyon toplantısı yapıldı. Büyükşehir Belediye Meclis Başkanvekili Nihat Soğuk başkanlığında gerçekleştirilen komisyon toplantısında gündem maddeleri arasında yer alan Samsun Proje Ulaşım İmar İnşaat Yat. Sanayi ve Ticaret A.Ş.’nin (SAMULAŞ) maliyetlerdeki artış, üniversite kampüs içi hattının devreye alınması, sistemin modernizasyonu ile altyapı iyileştirme çalışmaları sebebiyle 15 milyon liraya ihtiyaç duyulduğu ancak sermayenin yüzde 99,96’sı Büyükşehir Belediyesine ait olan SAMULAŞ’ın mali verilerinin incelenmesi neticesinde 5 milyon 400 bin lira borçlanmasının uygun görülmesi tartışıldı. 

“Zam söz konusu değil” 

Maddeye açıklık getiren Soğuk, böyle bir kredinin önümüzdeki süreç içerisinde ihtiyaç duyulması halinde kullanabilmesi için düşünüldüğünü belirtti. Soğuk’a cevap veren İYİ Partili Meclis Üyesi ise bu teklifin SAMULAŞ’ta zammın habercisi olduğunu öne sürdü. Bu iddiaya cevap veren Soğuk, “Zam söz konusu değil. Bu maddeden o çıkmaz. Böyle bir şey yok. İhtiyaç varsa zam yapılır zaten. Olmayan bir şeyi varmış gibi göstermek doğru değil. Niyet okumaya gerek yok” dedi. 

“Tramvay Temmuz ayında üniversiteye çıkıyor” 

Komisyonda söz alan SAMULAŞ Genel Müdürü Enver Sedat Tamgacı ise, raylı sistemin Temmuz ayı içerisinde üniversite hattına yolcu taşımaya başlayacağını açıkladı. 31 gündem maddesinin görüşüldüğü komisyonda 27 madde oy birliği, 2 madde oy çokluğu ile karara bağlanmak üzere meclise havale edildi. 2 madde ise oy birliğe ile ilgili daireye iade edildi. 

Anahtar Kelimeler:
Samsun HaberSamsunSamulaş
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Bünyo 2019-06-19 20:02:29

Taksiden pahali nerdeyse. Daha da utanmadan zammi yapacaklar. Yaziklar olsun. Belediyemizden halka hizmet adinda halka kazik. Tek dertleri ceplerini doldurmak.

Avatar
ÖZGE 2019-06-20 08:59:36

81 il içinde kısa mesafede en çok parayı samsun halkı ödüyor. Hala müjdeymiş gibi zam yok diyorlar birde (!)

Avatar
Fatih55 2019-06-20 08:52:23

Kardeşim ulaşımın çaresi alternatifi var ama suyun alternatifi yok ayıptır, günahtır millete ihanettir suya yaptığınız zam. İçtiğimiz suyu zaten dışarıdan alıyoruz buna rağmen 80 TL. su faturası gelmiş bu nasıl bir adalettir siz de hiç vicdan yok mu ya milletti hastalıktan pislikten kırmak mı niyetiniz. Yazıklar olsun.

Avatar
ahmet 2019-06-20 08:58:18

Temmuz u bekliyoruzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

Avatar
Uğur 2019-06-20 02:49:09

Su zammını derhal geri çekin en temel gereksinim sudur milletin ahı bu suda hepinizi boğar.

Avatar
Ibrahim 2019-06-20 10:08:27

Chp'li illerde suyun fiyati duserken samsun dahil akp'li illerde su fiyatlari zam gordu, Allah daha beter etsin bu hirsizlara oy vermek lazim ki akp secmenlerinin bokun icinde yasasinlar diye, hala cumhurbaskani cikmis belediye secimleri icin meydanlarda yalan konusmaya devam ediyor, hala 17-25araligin hesabini vermeden, feto ile kolkola gezdigi gunlerin hesabini vermeden, baskalarina hirsizli fetoculugu kopyala yapistir yapiyor. Adamlar artik konusurken bile salya sumuk konusuyorlar,

Avatar
eski samsunlu 2019-06-20 09:24:58

istedikleride buydu..millet pahalı fiatlar indirin derken, bunlarda zam işi çıkartıp eski fiatta kaldılar...yani indirim yok.

Avatar
1adem 2019-06-20 15:35:51

Suya zammı geri alın İNDİRİM yapın, Ulaşıma zam yok demek müjde olamaz. İNDİRİM YAPIN. hayat palalı halk fakir....