banner388

Samulaş Olimpiyatlara Hazırlanıyor

Samsun'da 18-30 Temmuz 2017 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan 23. Yaz Deaflympics Oyunları için Samulaş'ta ulaşım toplantısı yapıldı.

Samulaş Olimpiyatlara Hazırlanıyor

Samsun'da 18-30 Temmuz 2017 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan 23. Yaz Deaflympics Oyunları için Samulaş'ta ulaşım toplantısı yapıldı.

12 Aralık 2016 Pazartesi 14:56
Samulaş Olimpiyatlara Hazırlanıyor

Samsun'da 18-30 Temmuz 2017 tarihleri arasında gerçekleştirilecek 23. Yaz Deaflympics Oyunları, Olimpiyat ve Paralimpik Olimpiyatlardan sonra dünyanın 3. büyük spor organizasyonu niteliğinde. Samsun’da yapılacak olan olan bu organizasyon için yürütülen çalışmalar hakkında konuşan Olimpiyat Koordinatörü Serkan Baltacı, “Deaflympics 2017 için oluşturulan departman ve çalışma gurupları çalışmalarına titizlikle devam ediyor. Samsun’un ev sahipliğinde düzenlenecek olimpiyatta şüphesiz ki birçok departmanın olduğu gibi ulaşım departmanı da en temel ve en önemli departmanlardan biridir. Bu çerçevede, Samsun Büyükşehir Belediyesi Ulaşım, Planlama ve Raylı Sistemler Dairesi Başkanı ve Samuaş A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Kadir Gürkan'ın ulaşım departmanının direktörü olmasından dolayı çok memnunum. Samulaş’ta düzenlenen toplantıda hafif raylı sistemin, ulaşım planlamasına dahil olması bizim adımıza memnuniyet verici. Ayrıca Samulaş tarafından çalışmaları yapılarak Samsun’da kullanıma sunulan ve daha da ötesinde Rio 2016 olimpiyatlarının resmi ulaşım uygulaması olan Moovit uygulamasının olimpiyatlarda kullanılması içinde çalışmalarımızı Samulaş ile başlatmış bulunmaktayız. Ayrıca Moovit Deaflympics tarihi için de ilk kez kullanılacak uygulamalardan biri olacaktır. Ekip olarak tek hedefimiz, 2017 Samsun Deaflympics'te, Samsun'a yakışır başarılı bir organizasyona ev sahipliği yapmaktır” ifadelerini kullandı.

Son Güncelleme: 13.12.2016 15:19
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.