banner388

Samsun’un tüm çiftçileri bu fuarda olacak

4.Tarım Hayvancılık ve Teknolojileri Fuarının toplantısında konuşan Samsun TÜYAP Bölge Müdürü Server Seçer, “Bu yıl ziyaretçi açısından tüm ilçelerimizden çiftçilerimiz fuarımıza gelecek” dedi.

Samsun’un tüm çiftçileri bu fuarda olacak

4.Tarım Hayvancılık ve Teknolojileri Fuarının toplantısında konuşan Samsun TÜYAP Bölge Müdürü Server Seçer, “Bu yıl ziyaretçi açısından tüm ilçelerimizden çiftçilerimiz fuarımıza gelecek” dedi.

15 Ağustos 2018 Çarşamba 18:09

Samsun Haber - 26-30 Eylül arasında yapılacak olan 4.Tarım Hayvancılık ve Teknolojileri Fuarının toplantısına Samsun TÜYAP Bölge Müdürü Server Seçer, Samsun Ziraat Odası Başkanı Hasan Tütüncü ve ilçe Ziraat Odalarının Başkanları katıldı.

“Ziyaretçiler tarıma dair tüm ürünleri görme imkanına sahip olacak”

Fuarda tarıma dair tüm ürün ve ekipmanların olacağını ifade eden Samsun TÜYAP Genel Müdürü Server Seçer,  “4.Tarım Hayvancılık ve Teknolojileri Fuarını 26-30 Eylül arasında gerçekleştireceğiz. Samsun Ziraat Odaları Başkanlarımızla beraber Hasan Tütüncü Başkanımın koordinatörlüğünde toplandık. Toplantıya katılan tüm başkanlarımıza teşekkür ediyoruz.  Herkes bu yıl fuarın daha da büyümesini ve verimli geçmesini istiyor. Bu yıl ziyaretçi açısından tüm ilçelerimizden çiftçilerimiz fuarımıza gelecek. Bu yıl fuarımızda hem stand açanların hem de ziyaretçi olarak gelenlerin daha da artmasını bekliyoruz. Fuarımızda tarım, hayvancılık, teknoloji ve tarımın tüm dallarının mutlaka ilgili firmaları yer alacak. Komşu illerden ve Türkiye’nin her yerinden gelen çiftçilerimiz, tarım işletme sahiplerimiz, iş adamlarımız fuarda hayvancılıktan arıcılığa, seracılıktan organiğe tarımın bütün dalları ile alakalı ürünleri ve ekipmanları görme imkanına kavuşacaklar” diye konuştu.

“100-150 bin ziyaretçiye ulaşmak istiyoruz”

Fuarda 100-150 bin ziyaretçiye ulaşmak istediklerini söyleyen Samsun Ziraat Odası Başkanı Hasan Tütüncü, “TÜYAP Fuarcılığın 4.’sünü düzenlediği Samsun ilimizde bugün 26-30 Eylül’de açılacak olan Tarım Fuarımızın genel bir değerlendirmesini yaptık. Başta Samsun Valimiz ve Büyükşehir Belediye Başkanımız olmak üzere bütün ilçe belediye başkanlarına teşekkür ediyorum. Samsun’un adını ön plana çıkarmak, fuarımızın ismini gündemde tutmak ve fuarımızda 100-150 bin ziyaretçiye ulaşmak istiyoruz” şeklinde ifade etti.

Haber: Müberra TAŞÇI/Gökhan ALTANSOY

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.