banner388

Samsun’un Kavak ilçesinden Sevindirici Haber

Samsun’un ilçesi olan Kavak da tadilat aşaması devam eden öğrenci yurdunun kısa zaman içerisinde hizmete açılacağı açıklandı.

Samsun’un Kavak ilçesinden Sevindirici Haber

Samsun’un ilçesi olan Kavak da tadilat aşaması devam eden öğrenci yurdunun kısa zaman içerisinde hizmete açılacağı açıklandı.

31 Ağustos 2016 Çarşamba 14:19
Samsun’un Kavak ilçesinden Sevindirici Haber

Kavak ilçesinin eski belediye binasının Kredi ve Yurtlar Kurumu'na verilmesiyle beraber bina içindeki çalışmalar hız kesmeden devam ediyor. Kavak Belediyesinin Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu'nu makamında ziyaret etmiş olan KYK Samsun İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu, Kavak ilçesinde yapımı devam etmekte olan öğrenci yurdunun kısa bir zaman içerisinde açılacağını söyledi. 

KYK Samsun İl Müdürü Hakkı Kasapoğlu'nun ziyaretinden dolayı duyduğu memnuniyeti belirten Kavak Belediyesi Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, “Kavak ilçemizde öğrenci yurdunun hemen faaliyete geçmesi için gerekli olan bütün adımları attık. Çok kısa bir zaman içerisinde 200 adet öğrenci kapasitesine sahip olan öğrenci yurdumuz hizmet açılacaktır” dedi.



Yapılan öğrenci yurdunun Kavak ilçesindeki büyük eksikliğinin giderilecek olduğunu söyleyen Başkan İbrahim Sarıcaoğlu, “Kavak ilçemizde okumakta olan çok fazla öğrencimiz kalacak yer problemleri olduğu için Samsun'a gidiş geliş yapmak mecburiyetinde kalıyorlardı. Bu problemin çözümü için eski belediye binasını Kredi ve Yurtlar Kurumu'na vererek ve aynı zamanda binanın yanında bulunan özel şahsa ait bölgenin de KYK'ya kiraya verilmesi ile beraber her iki binada toplam olarak 200 adet öğrenci barınabilecek. İlçemiz için bu harika bir gelişme oldu" şeklinde konuştu.

Son Güncelleme: 31.08.2016 16:45
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.