banner388

Samsunsporlu futbolcular öyle bir şey yaptı ki...

Samsunsporlu futbolcular kulüp personeline öyle bir eşek şakası yaptı ki herkes şok oldu.

Samsunsporlu futbolcular öyle bir şey yaptı ki...

Samsunsporlu futbolcular kulüp personeline öyle bir eşek şakası yaptı ki herkes şok oldu.

28 Nisan 2017 Cuma 11:33

Samsun Haber - Samsunsporlu futbolcular bugün saat 18.00'da Ümraniyespor ile karşı karşıya gelecek. Karşılaşma öncesi hazırlıklarını tamamlayan futbolcular pinpon topunu huninin deliğine sokmaya çalışan Metin isimli kulüp personeline eğer başarırsa 200 TL vereceklerini söylediler. Bu esnada orta saha futbolcusu Hasan Kılıç, kulüp personeline topa nasıl vuracağını tarif etti. 

Samsunspor’un kalecisi Furkan Köse sosyal medya hesabından paylaştığı video da bir kaç denemeden sonra kulüp personeli Metin başarısız olunca en son topa vurduğu zannedip yumurtaya kafa atınca komik anlar kameraya yansıdı. Futbolcular kahkaha atarken duruma sinirlenen kulüp personeli ise "Beni omlete çevirdiniz" dedi.
 

Son Güncelleme: 28.04.2017 11:43
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.