banner388

Samsunsporlu eski oyuncuya veda mesajları

Samsunspor'da kariyerine başlayan İsmet Badem bugün geçirdiği motosiklet kazası sonucunda hayatını kaybetti. Türk Basketbolunun önemli ismi İsmet Badem'e birçok yerden veda mesajı yayımlandı.

Samsunsporlu eski oyuncuya veda mesajları

Samsunspor'da kariyerine başlayan İsmet Badem bugün geçirdiği motosiklet kazası sonucunda hayatını kaybetti. Türk Basketbolunun önemli ismi İsmet Badem'e birçok yerden veda mesajı yayımlandı.

06 Eylül 2018 Perşembe 23:54
Samsunsporlu eski oyuncuya veda mesajları
Samsun Haber-Samsunspor'da basketbol kariyerine başlayan İsmet Badem bugün geçirdiği trafik kazası sonucunda hayatını kaybetti. Birçok yerden İsmet Badem için taziye ve veda mesajı yayımlandı.

Türkiye Basketbol Federasyonu:

"Eski basketbolcu, yorumcu ve köşe yazarı İsmet Badem’in vefatını derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz.
Aktif basketbolculuğu döneminde Samsunspor, Beşiktaş ve Fenerbahçe formaları giyen, parkelere veda ettikten sonra basketboldan hiç kopmayan ve hem yorumcu hem de köşe yazarı olarak Türk basketboluna emek vermeyi sürdüren İsmet Badem’in vefatını derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz.
Çanakkale'de geçirdiği trafik kazasında yaşamını yitiren Badem'in naaşı 8 Eylül Cumartesi günü ikindi namazının ardından Çanakkale Seddülbahir’de toprağa verilecektir.
Türkiye Basketbol Federasyonu olarak İsmet Badem’e Allah’tan rahmet, ailesi, yakınlarına ve basketbol camiasına başsağlığı dileriz."

İsmet Badem kimdir?

30 Eylül 1945 doğumlu İsmet Badem'in yıldızı, 1972-1973 sezonunda Türkiye Basketbol Ligi'nde Samsunspor ile parladı. Badem daha sonra Fenerbahçe ve Beşiktaş formaları giydi.
Basketbol yaşantısını noktaladıktan sonra bir süre Afrika'da, Mozambik'te yaşadı. Maçlarda yaptığı yorumlardaki samimi ve sıcak üslubuyla dikkat çeken Badem, basketbol yazarlığı da yaptı.

TBF Başkanı Hidayet Türkoğlu:

"Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Hidayet Türkoğlu, Türk basketbolunun acı kaybı İsmet Badem’in vefatının ardından taziyelerini bildirdi.
İsmet Badem’in Türk basketbolunun duayen isimlerinden biri olduğunu dile getiren Türkoğlu, “İsmet Ağabey parkelere veda ettikten sonra da basketboldan hiçbir zaman kopmamış bir büyüğümüzdü. Vefatını çok büyük bir üzüntüyle öğrendiğim İsmet Ağabey’e Allah’tan rahmet; ailesine, sevdiklerine ve tüm basketbol camiamıza başsağlığı diliyorum” ifadelerini kullandı.

Hayatını her alanda Türk basketboluna adayan İsmet Badem’in, basketbol konusunda topluma yön verici bir isim olduğunu da belirten Türkoğlu, şunları kaydetti:

“İsmet Ağabey hem yorumculuk hem de köşe yazarlığı yaparken kullandığı samimi üslupla basketbolumuzun en güler yüzlü isimleri arasında yer alıyordu. Bu sayede geniş bir kitlenin basketbolu sevmesi ve bu spora başlamasında önemli bir rol oynamıştı. Ayrıca bilgi ve birikimini paylaşmak için kilometrelerce yol kat edip seminerden seminere koşmaktan hiç yorulmazdı. Onu Türk basketbolunun yayılmasında verdiği emeklerle hatırlayacağız. Mekanı cennet olsun.”

Fenerbahçe:

"Çanakkale’nin Çan ilçesinde trafik kazası geçiren Türk basketbolunun değerli ismi İsmet Badem’in hayatını kaybettiğini derin bir üzüntü ile öğrenmiş bulunmaktayız.
1976-77 sezonunda formamızı terletmiş olan merhum İsmet Badem’e Allah’tan rahmet; ailesine, sevenlerine ve Türk spor camiasına başsağlığı dileriz."

Galatasaray:

"Türk basketbolunun duayen isimlerinden İsmet Badem'in vefatını derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz.
Merhum İsmet Badem'e Allah’tan rahmet; ailesine, yakınlarına ve spor camiasına başsağlığı dileklerimizi sunarız."

Beşiktaş:

"Türk basketbolunun duayen isimlerinden İsmet Badem’in trafik kazası sonucu hayatını kaybettiğini derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız.
Merhuma Allah’tan rahmet, ailesine, yakınlarına, sevenlerine ve basketbol camiasına başsağlığı dileriz."
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.