banner388

Samsunspor stadında çöp rezaleti

Samsunspor yeni stadının çöplerinin çevre yoluna atıldığı iddia edildi.

Samsunspor stadında çöp rezaleti

Samsunspor yeni stadının çöplerinin çevre yoluna atıldığı iddia edildi.

08 Eylül 2018 Cumartesi 11:06

Samsun haberSamsun'un Tekkeköy ilçesinde bulunan Samsunspor yeni stadında çöp rezaleti yaşandı. Stadının çöplerinin stadın çevresinde bulunan yola atıldığı iddia edildi. Görüntüler bir vatandaş tarafından çekilirken çöplerin 3 gündür kaldırılmadığı da iddia edildi.

SAMSUNSPOR YENİ STADI

Samsunspor'un yeni stadı Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından TOKİ'ye yaptırıldı. 33 bin 919 kişilik olan stat ise Yeni 19 Mayıs Stadyumu ismi verildi. Yeni stat 469 kamera ile kontrol altında tutuluyor. Sahanın genişliği 110'a 74 metre uzunluğunda olurken stadın dış kaplaması Karadeniz dalgası şeklinde tasarlandı.

Son Güncelleme: 08.09.2018 11:08
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
RAMAZAN 2018-09-08 14:23:38

KENDİSİNE SAYGISI OLMAYANIN ÇEVREYE SAYGISI OLUR MU?...NEDEN Mİ?...ÖZELLİKLE SEYİRCİLER...DAHA TRENE BİNERKEN SAYGI YOK, STADA GİRERKEN GÖREVLİLERE SAYGI YOK, ÇOCUĞUNUN YANINDA KÜFÜR EDİYOR ÇOCUĞUNA SAYGI YOK, STATTA SİGARA İÇERKEN İNSANLARA SAYGI YOK, HAKEME, RAKİP OYUNCUYA, KENDİ FUTBOLCUSUNA, POLİSE, İNSANLIĞA SAYGI YOK. NEDİR YANİ BU KADAR MASRAF KİN ÖFKE....ÖNCE İNSAN....DAHA NE DİYEYİM SİZE...BİRİLERİ PARA KAZANACAK SEN KENDİNİ PARÇALIYORSUN...ÖNCE İNSANA SAYGI, ÇEVREYE SAYGI...