banner388

Samsunspor, Kampta Futbolcu Deneyecek

Samsunspor’da Sportif Direktör Coşkun Zeren, ilk kamp dönemine alt yapıdan 10 amatör oyuncu götüreceklerini ve bunlardan bazıları ile profesyonel sözleşme yapacaklarını belirtti.

Samsunspor, Kampta Futbolcu Deneyecek

Samsunspor’da Sportif Direktör Coşkun Zeren, ilk kamp dönemine alt yapıdan 10 amatör oyuncu götüreceklerini ve bunlardan bazıları ile profesyonel sözleşme yapacaklarını belirtti.

08 Temmuz 2016 Cuma 16:27
Samsunspor, Kampta Futbolcu Deneyecek

Transfer yasağı olan Samsunspor’da Sportif Direktör Coşkun Zeren, ilk kamp dönemine alt yapıdan 10 amatör oyuncu götüreceklerini ve bunlardan bazıları ile profesyonel sözleşme yapacaklarını belirtti.
Samsun’da yeni sezon hazırlıklarını sürdüren kırmızı-beyazlılar, bugün itibari ile kamp yapacağı Ankara Kızılcıhamam’a doğru yola çıktı. Samsunspor Sportif Direktörü Zeren, yolculuk öncesinde yaptığı açıklamada, Samsunspor’un geleceğini alt yapı oyuncularının belirleyeceğini ifadesini söyledi.



“ŞİKAYET EDEN FUTBOLCULARIN PARALARI ÖDENDİ VE KULÜPTE HALEN BULUNMAKTADIRLAR”
Sözleşmesi biten birçok oyuncu ile yeniden anlaştıklarının altını çizen Coşkun Zeren, "Yapılanmayı artık bitirdik ve bugün kamp yapacağımız Kızılcıhaman’a doğru yola çıktık. 13 gün sürecek kampımız, yarın sabah itibari ile başlayacak. Mevcut takımın önemli bir kısmı ile yeniden anlaştık. Bir tek Galin İvanov’un durumu Pazartesi günü netliği belli olacak. Kaptan Musa Aydın ile vedalaşmamızı yaptık. Taha Yalçıner ve Ofoedu başka bir takım ile anlaştı. Sözleşmesi biten oyunculardan Mehmet Çakır ile tekrar anlaşma yaptık. Alacakları nedeni ile takımı federasyona şikayet eden futbolcuların hepsinin paraları ödendi. Hasan Kılıç, Ousmane N’Diaye ile Canberk Aydın, Bekir Sevgi ve Murat Gürbüzerol’un ücretleri ödenerek takımda kalmaları sağlandı. Şu anda kulübümüzü alacakları sebebiyle federasyona şikayet eden futbolcumuz kalmadı. Diğer oyuncularımız ile alakalı ekonomik yaptırımları ise kamp vaktinde yerine getireceğiz” diye konuştu.



''SAMSUNSPOR'UN GELECEĞİ BU FUTBOLCULARDA''

İki dönem transfer yasağı almış olan ve 1 dönem daha transfer yapamayacak olan Samsunspor’da takımın geleceğinin alt yapıdan çıkmış genç oyunculara bağlı olduğunu söyleyen Zeren, “İlk etap kampımızı gerçekleştirmek için bugün Kızılcıhamam istikametinde yola çıktık.Bu kamp 13 gün sürecek. Devamında 2-3 gün izin yapıp ikinci bir kampa başlayacağız. Kamp kadromuzda 29 futbolcumuz bulunuyor. Zola ve N’Diaye kampa yarın direk yurt dışından katılacaklar. Ekigho’da ayın 12’sinde kampımıza katılacak. Kamp kadromuzda alt yapıdan yetişen önemli gençlerimiz var. Bu kamp o futbolcular için büyük şans. Samsunspor’un geleceğini bu futbolcularda görüyorum. Gençler, umarım bu formayı sırtlarına geçirirler ve bir daha hiçbir şekilde  bırakmazlar. Amatör alt yapıdan 10 oyuncuyu da kampa götürdük. Bu oyunculardan hocamızın belirlediği isimler ile profesyonel sözleşme imzalayacağız” ifadelerine yer verdi.Samsunspor’a, eski futbolcusu Aminu Umar’a alacaklarını ödemediği sebebiyle FIFA tarafından 2 dönem transfer yasağı getirilmişti.


 

Son Güncelleme: 08.07.2016 16:39
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.