banner388

Samsunspor hocasını arıyor

Teknik direktör Osman Özköylü'den boşalan koltuğa yeni isimler aranıyor. Aday çok, karar yakın zamanda verilecek.

Samsunspor hocasını arıyor

Teknik direktör Osman Özköylü'den boşalan koltuğa yeni isimler aranıyor. Aday çok, karar yakın zamanda verilecek.

03 Haziran 2017 Cumartesi 15:33
Samsunspor hocasını arıyor

Samsun Haber - Samsunspor hoca arayışlarını sürdürüyor. Teknik direktör konusunda karar verilmesi için 8 isim üzerinde çalışılırken ksıa süre içerisinde bir karara varılacağı öğrenildi.

8 seçenek üzerinde duruluyor

Gelecek sezon hedefe oynayan bir takım yaratması konusunda çalışmaların yapıldığını ifade eden Samsunspor Kulüp Başkanı Erkurt Tutu, “Teknik direktör konusunda önümüzde 8 seçenek var. Bu teknik direktörlerden biri ile anlaşarak, gelecek yıl hedefe oynayan bir takım oluşturacağız. Hoca konusunda hem ekonomik anlamda bizi zorlamayacak hem oyuncularla iyi anlaşacak hem de takımı Süper Lig'e çıkartacağına inanacak bir teknik direktör ile anlaşmanın arayışı içindeyiz. Takımdaki Samsunlu oyuncular Ercan Yazıcı, Canberk Aydın ve kaleci Furkan Köse'nin sürekli oynamasından yanayım. Bu futbolcular bizim kentimizin oyuncuları. Bunların sürekli oynamasını istiyoruz. Bunun için onlarla ilk görüşmelerimizi yaptık ve anlaşma sağladık.

Teknik direktör arayışını tamamladığımızda transfere de başlayacağız. Öncelikle kaliteli yerli oyuncu peşindeyiz. Bunun için de aceleci davranmayacağız. Eğer hedefe oynayacaksak kaliteli oyunculara ihtiyaç var. Bunların da birçoğu Süper Lig takımlarından teklif gelmesini bekliyor. Bu futbolcular Süper Lig takımları ile anlaşamaması halinde hemen temas içine gireceğiz ve takımıza kazandıracağız. Devre arasında aldığımız Eldin Adiloviç, Jeroen Lumu, Tom Muyters ve Kevin Brands'le karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırmak istiyoruz. Zaten Distel Zola ve Ousmane N'Diaye'nin sözleşmeleri bitti. Bunların yerine de daha kaliteli yabancı oyuncu almayı planlıyoruz" dedi.

Son Güncelleme: 03.06.2017 15:48
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.