banner388

Samsunspor 9 maçtır kaybetmiyor

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Samsunspor, ligde 7, kupada da 2 olmak üzere toplam 9 maçtır kaybetmiyor.

Samsunspor 9 maçtır kaybetmiyor

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Samsunspor, ligde 7, kupada da 2 olmak üzere toplam 9 maçtır kaybetmiyor.

10 Aralık 2022 Cumartesi 12:29
Samsunspor 9 maçtır kaybetmiyor

Sezona 'şampiyonluk' parolası ile başlayan Samsunspor, son haftalardaki performansı ile parmak ısırtıyor. 2’si Türkiye Kupası olmak üzere toplam 9 maçtır kaybetmeyen kırmızı-beyazlılar, bu karşılaşmalarda 6 galibiyet ve 3 beraberlik alarak mağlubiyeti unuttu.

Samsunspor bu süreçte ligde Pendikspor (D), Göztepe (E), Tuzlaspor (D) ve Denizlispor’u (E) mağlup etti. Karadeniz temsilcisi Boluspor (E), Keçiörengücü (D) ve Yeni Malatyaspor (E) ile de berabere kaldı. Kırmızı-beyazlılar kupada da Muşspor ve Adanaspor’u gol yemeden mağlup ederek, adını 5. tura yazdırdı.

İlk devrenin bitmesine 2 hafta kala zirve takibini sürdüren Samsun temsilcisi, kalan 2 haftada deplasmanda Bodrumspor ve evinde Adanaspor ile karşılaşıp, 18 maçlık ligin ilk yarısını tamamlayacak.

9 maçtır bileği bükülmeyen Samsunspor, son mağlubiyetini ise 15 Ekim’de Altınordu’ya deplasmanda 2-1 yenilerek almıştı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Teselli 2022-12-10 17:35:05

Maç kaybetmeyen değil kazanan şampiyon olur, düşme hattındaki takım bizi sürklase etti

Avatar
Dede 2022-12-10 22:53:35

Kaybetmiyor şampiyon olacak bir oyunda ne yazıkkı oynamıyor. Bir iki yenilgi alsın çöker. Koca samsuna yakışmayan futbol var.malatya maçında 1 tane hacı Osmanlı tuta aldılar defans ve orta saha görevini yapamıyor. Tanke götürürse götürüyor yoksa al ver al ver.