banner388

Samsunlular Tatilin Keyfini Çıkarıyor

Ramazan Bayramı'nın gelmesiyle birlikte Samsunlular tatilin keyfini çıkarıyor. 

Samsunlular Tatilin Keyfini Çıkarıyor

Ramazan Bayramı'nın gelmesiyle birlikte Samsunlular tatilin keyfini çıkarıyor. 

05 Haziran 2019 Çarşamba 14:01
Samsunlular Tatilin Keyfini Çıkarıyor

Bayram tatilini fırsata çeviren Samsunlular kendilerini park, bahçe ve sahil kenarlarına attı. Havaların da güzel olmasıyla birlikte tatilin tadını çıkaran Samsunlular'dan kimisi sahil kenarlarında balık tutup, yürüyüş yaparak kimisi de hayvanat bahçesini gezerek veya lunaparkta eğlenerek günü geçiriyor. 

Çocuklar tercihi lunapark

Her bayram olduğu gibi bu bayram da yine en çok çocuklara yaradı. Bayram harçlıklarını alan çocuklar lunaparkta gönüllerince eğlendiler. Lunaparkta en çok ilgiyi çarpışan arabalar ve elma kurdu görürken, yaşı daha küçük olanlar ailelerinin gözetiminde eğlence aletlerine bindi. 

Hayvanat bahçesine ilgi yoğundu

Ramazan Bayramı tatilinde Samsunlular'ın bir diğer uğrak yeri de hayvanat bahçesi oldu. Burada hayvanları ziyaret eden insanlar, hayvanlarla birlikte fotoğraf çekinerek bu anı ölümsüzleştirdiler. Hayvanlar arasında en çok ilgiyi ormanlar kralı olarak bilinen aslanlar gördü. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.