banner388

Samsunlular istedi, Ordu yaptı

Samsunluların çocuk parklarına güvenlik koyulmasını istemesinin ardından Ordu'da Altınordu Belediyesi harekete geçti.

Samsunlular istedi, Ordu yaptı

Samsunluların çocuk parklarına güvenlik koyulmasını istemesinin ardından Ordu'da Altınordu Belediyesi harekete geçti.

28 Mart 2018 Çarşamba 09:16
Samsunlular istedi, Ordu yaptı

Samsun haber - Samsunlular “Çocuk parklarına güvenlik kamerası konsun" çağrısına olumlu yanıt vererek parklara güvenlik kamerası koyulmasını istemişti. Konuyla ilgili Samsun'da şuan için bir çalışma yapılmazken Ordu'nun Altınordu Belediyesi harekete geçti.

İlçedeki en büyük parklara güvenlik kamerası yerleştiren Altınordu Belediyesi, oyun oynayan çocukları IP kamera sistemiyle 24 saat koruma altına aldı.

IP kameraya sistemiyle kayıtlar tutularak şikayet anında geriye dönük incelemede yapılabiliyor.

Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş yaptığı açıklamada, "Gerçekten çok sıkıntılı bir durumdu, şikayetler artıyordu. Aileler çocuklarının güven altında olmadığını, orada kötü niyetli insanların dolaşarak çocuklara zararlar vermeye çalıştığını, çocuk istismarından kavga gürültüye, uyuşturucu ve benzeri suçlarla ilgili çok şikayetler vardı. Şu ana kadar 15’i aşkın parka kamera koyduk. Yapmaya devam ediyoruz ve yaptığımız her park projesinde kamera mutlaka olacaktır. Güzel bir dönüş var, velilerden, halkımızdan teşekkür alıyoruz. Bunun Türkiye genelinde yaygınlaşması gerektiği kanaatindeyim" dedi.
 

Son Güncelleme: 28.03.2018 09:20
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.