banner388

Samsunlular hamama akın etti

Samsun'un Atakum ilçesinde açılan Osmanlı Hamamlarına 4 ayda 20 bin kişi gitti.

Samsunlular hamama akın etti

Samsun'un Atakum ilçesinde açılan Osmanlı Hamamlarına 4 ayda 20 bin kişi gitti.

06 Temmuz 2018 Cuma 15:23
Samsunlular hamama akın etti

Samsun haber - Atakum Belediyesi tarafından hizmete açılan Osmanlı Hamamları Orta Karadeniz Kalkınma Ajansı (OKA) tarafından 'Turizmin geliştirilmesine yönelik küçük ölçekli altyapı yatırımlarına mali destek programı' kapsamında 659 bin 622,19 TL destek almıştı. 

Toplamda 3 Milyon TL maliyetle hizmete açılan Hamamla ilgili açıklama yapan Başkan İshak Taşçı, "Yaklaşık 4 ay önce vatandaşlarımızın hizmetine sunduğumuz Atakum Osmanlı Hamamları, her gün yüzlerce vatandaşımızı ağırlıyor. Çevre il ve ilçelerden de yoğun talep gören tesisimiz, hizmete girdiği günden bugüne geçen 4 aylık süre içerisinde, 20 binden fazla kişiye hizmet verdi. Atakum Belediyesi olarak Samsun ve bölge turizmine katkı sağlayacak yatırımları hızlı bir şekilde ilçemize kazandırarak, turizm kenti Atakum'un, turistik tesisler anlamında zenginleşmesini sağlıyoruz. Hedefimiz Atakum'un, Türkiye'nin sayılı turizm kentleri arasındaki yerini sağlamlaştırmak. Bu anlamda çalışmalarımız devam edecek" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Misafir 2018-07-07 11:01:42

Tavsiye ederim.çok guzel