banner388
banner390
banner410
banner408

Samsunlular dikkat! İLKEM'de yeni yıl kayıtları başladı 

İlkadım Belediyesi ve Halk Eğitim Merkezi işbirliğinde kurs hizmeti veren İLKEM'de yeni yıl kurs kayıtları başladı. 

banner269

Samsunlular dikkat! İLKEM'de yeni yıl kayıtları başladı 

İlkadım Belediyesi ve Halk Eğitim Merkezi işbirliğinde kurs hizmeti veren İLKEM'de yeni yıl kurs kayıtları başladı. 

21 Ağustos 2019 Çarşamba 17:45
Samsunlular dikkat! İLKEM'de yeni yıl kayıtları başladı 

İlkadım Belediyesi ve Halk Eğitim Merkezi iş birliğinde İlkadımlı gençlere eğitimde fırsat eşitliği sağlayan İlkadım Eğitim Merkezi 2019-2020 eğitim-öğretim yılı için kayıt süreci başladı. İlkadım Belediyesi, Kadifekale İLKEM, Yaşardoğu İLKEM ve Derebahçe İLKEM olmak üzere 3 farklı şubede hizmet vermeye devam ediyor. İlkadım Eğitim Merkezleri ile iletişime geçerek kayıt işlemleri için ayrıntılı bilgiye ulaşılabiliyor. İlkadım Belediyesi ve İlkadım Halk Eğitimi Merkezi iş birliği ile gerçekleştirilen İlkokul, ortaokul ve lise takviye kursları ile Liseye Geçiş Sınavı(LGS), Yüksek Öğretim Kurumları Sınavı (YKS) ve Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS) hazırlık kursları ile gençlerin geleceğe güvenle bakmalarına imkan sağlıyor. 

HER YAŞTAN GENCE FIRSAT

Yarınların teminatı gençlerin eşit fırsatlarla geleceğe hazırlanmaları için her türlü imkanı sonuna kadar kullanacaklarını belirten İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, “İLKEM Eğitim Kurumlarımızda gençlerimizi yarınlara daha donanımlı, bilgili ve güvenli bir şekilde hazırlamak için ilkeli ve kaliteli bir eğitim anlayışını hayata geçirmek için var gücümüzle çalışıyoruz. Kurslarımız için alt yapı imkanlarımızı sonuna kadar değerlendirerek öğrenci sayımızı en üst seviyede tutmayı planlıyoruz. Ulaştığımız her öğrencimizin yarınlarımızın daha güzel olması için bir gurur kaynağı olduğu bilinci ile eğitim alanında kapılarımız her zaman sonuna kadar açıktır. Başarılı eğitmenlerimiz, idari kadromuz, belediyemiz ve Halk Eğitim Merkezimizin iş birliği ile başarılı bir kurs dönemi için her yaştan gençlerimizi İLKEM’e bekliyoruz. Şimdiden yaklaşan eğitim ve öğretim döneminde tüm öğrenci ve eğitimcilerimize başarılar dilerim” dedi. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Gezgin seyyah 2019-08-21 19:43:24

Güzel bir uygulama ben de 2003 yılı ilkem dershanesine gitmiştim ve universiyi kazanmıştım. Bu gibi uygulamalar daha da yaygınlaşmalı ve diğer belediyeler de uygulamalidir.

Avatar
allah işte 2019-08-22 15:48:13

çocukluk aklı işte. eskiden parası olanlar sakarya dersanesine yazılırdı. bende dersanenin kapısından geçer üzülürdüm. çünkü fakirdik paramız yoktu. belediyenin açmış olduğu ilkem kursuna binbir güçlükle yazıldık. dersanenin taksitinin tamamınıda ailem parasızlıkdan ödeyememiştir belki. bir defa para diye kapıyı çalan olmadı. sağolsunlar biz o kurumlar aracılığı ile üniversite kazandık. şimdi ekmek sahibi olduk . Allah işte hayrı ve şerri neye gizleyeceğini en iyi bilendir.