banner388

Samsunlular Beklenen Gün Yarın!

Bu yıl Samsun'da ikincisi düzenlenecek olan Samsun 2. Otoshow Fuarı yarın başlıyor.

Samsunlular Beklenen Gün Yarın!

Bu yıl Samsun'da ikincisi düzenlenecek olan Samsun 2. Otoshow Fuarı yarın başlıyor.

01 Eylül 2016 Perşembe 13:27
Samsunlular Beklenen Gün Yarın!

Tüm Fuarcılık Yapım A.Ş. (TÜYAP) tarafından düzenlenen, Samsun Valiliği, Samsun Büyükşehir Belediyesi, Samsun Ticaret ve Sanayi Odası, Samsun Ticaret Borsası, Otomotiv Distribütörleri Derneği, Samsun Otomotiv Yetkili Satıcıları (SOYS), KOSGEB tarafından desteklenen ‘Samsun 2. Otoshow Fuarı 2016’ 2.Otomobil, Ticari Araçlar, Bisiklet, Motosiklet ve Aksesuarları Fuarı, 2-7 Eylül 2016 tarihlerinde 18 firmanın katılımıyla TÜYAP Samsun Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşecek.

Fuar hakkında bilgi veren TÜYAP Anadolu Fuarları Genel Müdürü Cihat Alagöz, “Otomotiv sektörünün bu yılki ilk fuarı Karadeniz Bölgesi’nde Samsun’da düzenlenecek. 2014 yılında Samsun’da ilk kez düzenlediğimiz fuar büyük beğeni kazanmış, Samsun ticaretine, Karadeniz Bölgesi sosyal ve ticari hayatına büyük hareketlilik getirmişti. 92 bini aşkın ziyaretçiye ulaşmıştık, bu yıl bu rakamın 100 bini aşmasını hedefliyoruz. Fuarımız her gün 11.00 ve 21.00 saatleri arasında ziyarete açık olacak ve İstanbul’dan gelecek pilotlar eşliğinde Samsun için özel hazırlanan Off-Road etkinliği 3-4 Eylül günü ziyaretçilerin beğenisine sunulacak. Bazı firmalar fuarın ilk 3 gününde bazı modellerinin ilk lansmanlarını Samsun’da yapacak. Fuara davetiyesi olmayan vatandaşlarımız 5 TL ücretkarşılığında girebilir. Bu fuarın herkes için hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Fuarın yarın başlayacağını belirten SOYS Yönetim Kurulu Başkanı Murat Görgülü, “Fuarda katkısı olan bütün katılımcılara teşekkürlerimi sunuyorum. Bizim için zor bir yıldı, fuar tarihi birkaç kez değişti. Bu fuarlarda amacımız, işlerimizi geliştirmek kadar ekonominin büyümesine de katkı sağlamaktır” diye konuştu.



 

Son Güncelleme: 01.09.2016 13:42
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.