banner388

Samsunlu zirveyi sever

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca geçtiğimiz haftaya göre vaka sayısı en çok artan illeri açıkladı. Açıklanan listede tabiki Samsun zirveyi bırakmazken en yakınındaki ili nerdeyse ikiye katladı.

Samsunlu zirveyi sever

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca geçtiğimiz haftaya göre vaka sayısı en çok artan illeri açıkladı. Açıklanan listede tabiki Samsun zirveyi bırakmazken en yakınındaki ili nerdeyse ikiye katladı.

17 Mart 2021 Çarşamba 09:18
Samsunlu zirveyi sever

VİRÜSÜN ANA ÜSSÜ ADETA SAMSUN OLDU 

81 ilde tespit edilen vakaların yüzde 6,63'lük bölümünü bünyesinde barındıran Samsun, adeta virüsün ana üssü haline geldi. Samsun’da 27 Şubat-5 Mart arasında 100 binde 348,36 olan vaka sayısı, 6-12 Mart tarihleri arasındaki haritada 100 binde 458,53’e yükseldi. Bu rakam il nüfusu göz önüne alındığında 6 günde 6 bin 218 vakaya tekabül ediyor. Ancak vatandaş tehlikeden kaçmak yerine üstüne gitmeye devam ediyor. Kalabalık caddelerde HES kodu uygulaması başlatılırken uygulamanın yetersiz kaldığı, gün geçtikçe artan vaka sayısında belli oluyor. Vatandaşların evlerde, kalabalık caddelerde iç içe olması ve kurallara uymaması devam ettikçe Samsun'da vakaların daha çok artacağının göstergesi olmuş durumda.

BAKAN KOCA'DAN UYARI

Tablo ile birlikte açıklamalarda bulunan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca şu ifadelere yer verdi:

"Son hafta 100.000 nüfusta vaka görünme oranı en çok artan illerimiz: Samsun, Kilis, Balıkesir, İstanbul ve Yalova. En çok azalan illerimiz: Sakarya, Ordu, Amasya, Rize ve Burdur. Birlikte tedbirlere uyarak kontrollü normalleşmeye destek olalım."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Vatandaş 2021-03-17 09:46:48

Ben anlamıyorum valimiz tranvay duraklarını görmüyormu tranvayların içi lebaleb dolu heleki şu saathaneye gidin çay ocaklarına bakın samsun yönetimi inanın hiç çalışmıyor anca protokol olunca toplanın sınıfta kaldınız.

Avatar
Samsun 2021-03-17 12:59:29

Bakin isinize bee samsunlu sole bole sizin haberinize sokim gotunuz yiyomu cumhur baskanina mitink yapma demeye boz boz haber yapin anca

Avatar
Evet Sever 2021-03-17 17:15:49

Samsun koronada zirvede
Suç oranlarında zirvede
Trafikte fütursuzca araç kullanmakta zirvede
Kabadayılikta zirvede
Asosyallikte zirvede
Saygısızlıkta zirvede
Psikopatlıkta zirvede
Uyuşturucudan zirvede

Zirvede oğlu zirvede.Bu güzel şehre bütün bu kötülüklerdeki başı çekme durumu yakışmıyor