banner388

Samsunlu vekilden TFF'ye dilekçe! "100. yılda milli maç Samsun'a yakışır"

CHP Samsun Milletvekili Neslihan Hancıoğlu, milli maçın Samsun'da oynanmasına ilişkin Türkiye Futbol Federasyonu'na (TFF) dilekçe sundu. 

Samsunlu vekilden TFF'ye dilekçe! "100. yılda milli maç Samsun'a yakışır"

CHP Samsun Milletvekili Neslihan Hancıoğlu, milli maçın Samsun'da oynanmasına ilişkin Türkiye Futbol Federasyonu'na (TFF) dilekçe sundu. 

12 Haziran 2019 Çarşamba 17:13
Samsunlu vekilden TFF'ye dilekçe! "100. yılda milli maç Samsun'a yakışır"

CHP Samsun Milletvekili Neslihan Hancıoğlu, TFF'ye A Milli Futbol Takımımızın 2020 Avrupa Şampiyonası H Grubu fikstürü uyarınca, bu yıl içinde iç sahada oynayacağı maçlarından birinin Samsun'a verilmesi talebinde bulundu.

100. YILDA SAMSUN'A YAKIŞIR

Konu hakkında açıklamada bulunan Neslihan Hancıoğlu şu ifadelere yer verdi:

"Samsun kamuoyunun, A Milli Futbol Takımımızın 2020 Avrupa Şampiyonası H Grubu fikstürü uyarınca, bu yıl içinde iç sahada oynayacağı maçlarından birinin Samsun'a verilmesi talebini; T.C. Gençlik ve Spor Bakanı M. Muharrem Kasapoğlu ve Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir'e yazdığım mektuplarla ilettim.
Milli Uyanış'ın şehri Samsun'a, 100. yılda milli maç yakışır!"

Son Güncelleme: 12.06.2019 17:40
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
bas bas bağırdık 2019-06-12 17:26:26

100.yılında Samsuna yerli oto fabrikası müjdesi verilmeliydi. bunun altyapı çalışmasını yapıp gerekli yerlerle görüşülüp sayın Erdoğana bu müjde 100.yıl törenlerinde verdirilebilirdi. Samsuna hizmet bu şekilde olur. Samsuna dev bir fabrika kazandırın. ama öyle böyle değil gerçekten dev bir fabrika. karadenizi ihya etsin.

Avatar
Canik 55 2019-06-12 23:38:08

Sayın Vekilim, çok iyi niyetlisiniz. 100.yılını Kutladığımız 19 Mayıs siyasiler tarafından propaganda ve gövde gösterisi haline getirilmiş ve 19 Mayıs gölgede kalmışken siz bütün iyi niyetinizle Samsun'a Milli maç istiyorsunuz. Armasından dolayı Samsunsporumuza tahammül edemeyen cenahtan bahsediyoruz. Takımın 2. Lige düşürülmesi tesadüf mü acaba? Hiç sanmıyorum. Samsun'a otomobil fabrikası isteyen arkadaşım, Samsundan DSİ, KARAYOLLARl,YSE gibi kuruluşların Bölge müdürlüklerinin Trabzona taşınması tesadüf mü? Koreli Samsung firmasının Samsuna yatırım yapmak için geldiğini ve adamları Rize'ye götürdüklerini unutma. Fabrika Rize'ye kuruluyor. Bu olay daha yeni seçimlerin öncesinde yaşandı. Ne kadar yerli Milletvekili çıkarırsanız o kadar kendi şehrine yatırım yapar. Belediye Başkanın bile Trabzonlu be kardeşim. Daha ne bekliyorsun. Kocaeliden, Malatyadan bürokrat geldi yokmuydu Samsunda yönetici.

Avatar
yatırım 2019-06-13 08:39:27

samsunumuza ne bir yatırım var ne bir iş alanı ne fabrika tüm yatırımları marmara bölgesine yapıyorlar sonra göçten şikayet ediyorlar. şehirlerin toplum yapıları bozuluyor beraberinde hesapta olmayan bir yığın sorun geliyor.

Avatar
cvp 2019-06-13 08:43:07

herkese bir soru; seçim programlarında vaatlerinde projelerinde HER İLE BİR FABRİKA sloganıyla karşımıza çıkan bir parti var mı? bu ülkenin temel sorunu işsizliktir. bu da ancak yeni iş alanları açarak çözülür. bu kadar basit.

Avatar
nesatk 2019-06-13 09:57:33

Sayın vekile, kime sordunuz bu kararı alıp başvuru yaparken. Biz Samsunspor seyircisi olarak hala kupa maçının izlerini yeni yeni atmaya çalışıyoruz. Bu organizasyon dan sonra oluşan emniyet tedbirlerini aşmak için bu millet adeta gazze' de Filistinlilere yapılan zulüm gibi barikatları aşmak için bin bir zorluklar yaşadı. Bir başvuruda bulunurken halkınıza sorun lütfen.

Avatar
ahmet 2019-06-13 14:23:50

Teşekkürler vekilimize