banner388

Samsunlu vekil santrali meclise taşıdı! "Samsun sırtından hançerlenecek"

Çarşamba Ovası'na kurulacak olan biyokütle enerji santralinin, ovayı yok edeceğini savunan CHP Samsun Milletvekili Neslihan Hancıoğlu konuyu meclise taşıdı.

Samsunlu vekil santrali meclise taşıdı! "Samsun sırtından hançerlenecek"

Çarşamba Ovası'na kurulacak olan biyokütle enerji santralinin, ovayı yok edeceğini savunan CHP Samsun Milletvekili Neslihan Hancıoğlu konuyu meclise taşıdı.

02 Ekim 2019 Çarşamba 21:00

CHP Samsun Milletvekili Neslihan Hancıoğlu, Çarşamba Ovası'na kurulacak olan biyokütle enerji santralini meclise taşıdı.

Konu ile ilgili açıklamada bulunan Hancıoğlu şu ifadelere yer verdi:

"Seçim bölgem Samsun'da, vatandaşımızın ihtiyacını karşılayacak, istihdam sağlayacak, ülkemize katma değer yaratacak hangi yatırım varsa durdu; 
Ama ne hikmetse ülkemizin en verimli ovalarından Çarşamba Ovası'nın tam kalbine, enerji santrali kuruluyor!
Kurulmak istenen bu santral, günde 630 ton biyolojik atık yakacak,
38 ton kül çıkaracak, 
14 buçuk kilo kül, havaya salınacak,
ovayı besleyen dereden günde bin 500 ton su çekilecek!
İşin özü şudur:
Çarşamba ilçemiz, Samsun'umuz, çiftçimiz, ülkemiz sırtından hançerlenecek!
Sorumluları bu yüce çatı altından bir kez daha uyarıyorum: 
Benim nazarımda, bu eşsiz ovanın kalbine santral kurmak; Samsun'umuzun ve ülkemizin geleceğine ihanet etmektir! 
Vatanını ve milletini seven buna seyirci kalamaz.
Hukuk içinde, meşru zeminde her türlü mücadeleyi vereceğiz."
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
55 2019-10-02 22:44:07

Bu hanımefendi unyeli samsunun yerli si olduğunu söyleyen sayın vekillerimiz nerededir niçin sesleri çıkmıyor bu halkın huzuruna ne yüzle cikacaksiniz.carsambali sn.y.ziya yilmaz bey bu santral senin köyünün hemen dibine kuruluyor birşey soylemiyecekmisin bazı utanmaz arlanmazlar gibi bu ovaya çok faydalı demiyeceksiniz herhalde bi ses ver kulağıma sende

Avatar
GENÇAY YİĞİT gerçekten doğru söylüyorsun 2019-10-02 22:57:40

Gerçek ten doğru söylüyorsun unuz biz hep dışarda çalışıyoruz

Avatar
Canik 55 2019-10-02 23:46:09

Allah'tan Neslihan Hanım gibi bir temsilcimiz var Mecliste. Ondan başka Samsun'un sorunlarını gündeme getiren yok herkes talimat almak için sıraya girmiş bekliyor. Nerede rant varsa bazılarının sesi orada duyuluyor.

Avatar
Samsunlu 2019-10-03 09:32:54

YILLARCA akp ye oy verdim ama artık kesinlikle vermem hayatım boyunca hir bir partiye üye olmadım ama yeni kurulacak partiye üye olucam akp yolundan sapmış tir halkı kin ve nefrete suruklemektedir ülkeyi yönetmek deyimi bunlar için değil ülkeyi mahfettinız sayın Erdoğan istanbulu kaybeden Türkiyeyi kaybeder bu sözler hatırlatim dedim

Avatar
Yuksel BÜLBÜL 2019-10-03 10:08:22

Allah belanızı versin bu işe katkısı olanlara insanlik bukadar adilesmis yarın bu insanların karşısında nasıl hesapvereceksiniz ALLAH 1.birdir 2.incisi yok erkek doğup erkek öleceksin menfaatler için yakmayın çarşambayı

Avatar
Mahir 2019-10-03 11:30:43

Çarşamba ve bafra ovaları sadece Samsun'un değil, Türkiyenin bugünü ve geleceğidir. Bugün Ukrayna, doğal kaynaklar ile değil, tarım ve hayvancılık ile kalkınmaktadır. Tarım ve hayvancılık bir ülkenin en stratejik sektörlerindendir, silah kadar önemlidir. Tarım ve hayvancılığı bitirecek yada sekteye uğratacak böyle bir adıma izin veren iktidar bunu iki kere düşünmelidir. Aksi halde bu millet oylarıyla iktidar yaptığını, yine oylarıyla al aşağı etmesini bilir.