banner388

Samsunlu Vecihi Pazarı Birbirine Kattı

Samsun’da alçak uçuş yapan helikopter, halk pazarını birbirine kattı. Helikopterin rüzgarından pazar şemsiyeleri yıkılırken, olayda 1 kişi yaralandı. 

Samsunlu Vecihi Pazarı Birbirine Kattı

Samsun’da alçak uçuş yapan helikopter, halk pazarını birbirine kattı. Helikopterin rüzgarından pazar şemsiyeleri yıkılırken, olayda 1 kişi yaralandı. 

09 Ağustos 2016 Salı 15:52
Samsunlu Vecihi Pazarı Birbirine Kattı

Samsun'un İlkadım ilçesinde Kazım Karabekir Mahallesinde yaşanan olay da TEİAŞ Yük Tevzi İşletme Müdürlüğünün yanındaki günlük kurulmuş olan pazar yerinde Özel bir elektrik şirketinin sahip olduğu helikopter pazar yerinde alçaktan uçuş yaptı. Uçuş yaptığı esnada pazar yeri sahiplerinin şemsiyelerini, çadırlarını ve malzemelerini savururken, bir otomobilin de camlarını parçaladı. Alçaktan uçtuğu esnada pazarda satış yapmak için uğraşan 50 yaşlarındaki Nur Gündüz adlı kadınıda yaraladı. Yaralanan kadın olay bölgesine gelen 112 sağlık ekipleri tarafından Samsun'un Gazi Devlet Hastanesi’ne götürüldü.



''ZARARIMIZ ÇOK, ŞİKAYET EDECEĞİZ''
Nur Gündüz hastanede tedavisi tamamlandıktan sonra pazar yerine geri gelip olayı anlatarak, “Pazarı kurup satış yapmaya başlamıştık.  Birden bire fırtına esmeye başladı. Helikopter santralin üzerinde durdu. Pazar yerindeki tezgahlar, şemsiyeler savruldu. Çok korktuk. Rüzgardan savrulan şemsiye belime vurdu. 1 Tane mi yoksa 2 tane mi hatırlamıyorum. Belimden yara aldım ve belim çok ağrıdı. 112 Sağlık ekipleri geldi ve hastaneye gittik. Belimde burkulmanın olduğunu ve incinme olduğunu söylediler. Doktor 4 gün boyunca dinlenmem gerektiğini söyledi. Zararımız çok, şikayetçi olacağız” dedi.



''DARBE SANDIK''
Pazar esnaflarından Mesut Çıtla darbe olduğunu düşünerek şunları söyledi : “Öğlen Saat 11.00 sularında helikopter uçuyordu. Bizler darbe olduğunu düşündük. Resmen korkudan ödümüz patlayacaktı. Her şey karışıp birbirine girdi. Yazık değil mi bize? Bizler akşama kadar burada 1 lira kazanabilmek için ter döküyoruz. Helikoptere o kadar bağırdık ‘git’ diye ama yine de geliyor. Geçen yıl da yapmışlardı böyle bir uçuşu. Bu uçuşları boş zamanlarda gerçekleştirsinler” diye konuştu.
Pazarın esnafı zararlarının çok olduğunu ve şikayet edeceklerini söylediler.











 

Son Güncelleme: 09.08.2016 16:26
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
İ. Akbulut 2016-08-09 19:47:33

Oldukça alçaktan uçuyordu.. Bizim çatıya değecek sandım.. Pilotun yükseklik korkusu var galiba.. Helikopter ve pilot çok alçaktı..

Avatar
Kemal 2016-08-09 16:53:19

Ilkadim belediyesi nerdeee????

Misafir Avatar
erhan 2016-08-11 17:56:56 @Kemal

kemal pardon da helikopteri ilkadim belediyesi mi uçurdu

Beğenmedim! (0)
Avatar
Selin 2016-08-09 18:41:30

Olayda ihmal büyük! TEİAŞ gibi bir şirketin yaptığı bu akıl almaz olay cinayetten farkı yok! Bu ihmalde parmağı olan herkes cezasını çekmeli!!!

Avatar
Yalçın 2016-08-09 21:20:49

İlkadım belediyesi demokrasi mitinginde

Misafir Avatar
adalket 2016-08-11 13:33:36 @Yalçın

belediyenin tarafı belli olmuş, sen darbecilere çiçek mi verecen

Beğenmedim! (0)