banner388

Samsunlu vatandaşlar şehit haberleriyle yıkıldı

Samsunlu vatandaşlar üst üste gelen şehit haberleriyle yıkıldı. Samsunlu Jandarma Uzman Çavuş Gökhan Bayram'ın şehit haberi de vatandaşları derinden yaraladı.

Samsunlu vatandaşlar şehit haberleriyle yıkıldı

Samsunlu vatandaşlar üst üste gelen şehit haberleriyle yıkıldı. Samsunlu Jandarma Uzman Çavuş Gökhan Bayram'ın şehit haberi de vatandaşları derinden yaraladı.

02 Haziran 2017 Cuma 09:56
Samsunlu vatandaşlar şehit haberleriyle yıkıldı

Samsun haber - Diyarbakır'ın Liçe ilçesinde yürütülen operasyonlarda çıkan çatışmada yaralanarak kaldırıldığı Selahattin Eyyübi Devlet Hastanesinde Samsunlu Jandarma Uzman Çavuş Gökhan Bayram şehit oldu. Bundan kısa bir süre sonra Şırnak'ın Uludere ilçesi Şenoba kırsalından havalanan askeri helikopter kısa bir süre sonra düştü. Helikopter de 23. Sınır Tümen Komutanı Tümgeneral Aydoğan Aydın'ında bulunduğu 13 kişi şehit oldu.


VATANDAŞLAR YIKILDI

Şehit haberlerini üst üste alan vatandaşlar adeta yıkıldı. Gazete Gerçek'ten Serhat Türk'e konuşan vatandaşlar üzüntülerini böyle dile getirdi.

BU ACININ TARİFİ YOK


Halil Akın; "Öyle kara günlerden geçiyoruz ki, Allah kimseye bu acıyı yaşatmasın. Yetiştirmek için yıllarca uğraştığımız evlatlarımız ama kaza ama terör çatışmasında şehit oluyorlar. Bu acının tarifi yok. Gökhan kardeşimiz dünya iyisi, delikanlı ve mert bir kardeşimiz arkadaşımızdı. Samsun’un öz evladıydı. Haberi duyduğumuzdan beri yüreğimiz yanıyor. Lanet olsun teröre, teröriste, terör destekçilerine. Bu insanları şehit etmekle biz bitmeyiz. Bunu kafalarına kazısınlar. Samsun’un acısı çok derindir. Hepimizin başı sağ olsun."

BUNA HANGİ YÜREK DAYANIR


İsmail Meral; "Helikopter kazasında şehit olan rütbeli komutanlarıma mı üzüleyim, Samsun’un evladı Gökhan Bayram kardeşime mi üzüleyim. Bu acının tarifi yok. Şuan emin olun Samsun’da kimsenin keyfi yok. Bu acıyı tarif edemem. Gencecik yetişmiş vatan evladı hain bir pusuda, çatışmada şehit ediliyor. Buna hangi yürek dayanır? Allah’ım Türk milletine, anasına babasına tüm ailesine sabırlar versin. Mekanı peygamber efendimizin yanı olsun, cennet olsun. Terör bizi bitiremeyecek."

GÖKHAN DELİKANLIYDI


Mehmet Murat Sin; "Gökhan Bayram bizim sürekli yazıştığımız dost meclisimizden bir kardeşimiz. Bir dostumuzdu. Her gün görüşürdük kendisi ile. Dünya iyisi bir delikanlıydı. Samsun’un gururu bir evlattı. Haberi aldık ve halen şokundayız, inanamıyoruz. O dağ gibi kardeşimizi nasıl yere yıkarlar? Bu kahpelerden mutlaka intikam alınacaktır. Bugün Gökhan şehit olmuştur. Onu şehit edenler ise ne bu cihanda ne de öteki cihanda rahat edemeyeceklerdir."

PSİKOLOJİM BOZULDU


Mert Uyar; "Samsun’lu Gökhan ağabeyimin haberinin üzüntüsü henüz tazeyken bir de helikopter kazasını duyduk. Yemin ederim ben televizyonda haberlerden nefret eden birisiyim. Bu haberleri duymamak için haber izlemiyorum. Üzüntüden psikolojim bozuldu. Her haber duyduğumda sanki şehitlerim aklıma geliyor. Acımız çok büyük. Allah yakınlarına ve bizlere sabırlar versin. Mekanı cennettir."

KANLARI YERDE KALMAYACAK


Metin Saz; "Devletimizin ve milletimizin zorluklar içerisinde yetiştirdiği, kendini vatana gözünü kırpmadan feda eden evlatlarımızın acısı bizi bitiriyor. Bu insanlar bu rütbelere ne zorluklarla geliyorlar. Nasıl kıyarlar bu yavrulara, nasıl şehit ederler. Devletimiz ve milletimiz bunun hesabını soracaktır. Kanları yerde kalmayacaktır. Şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Allah hepimize sabırlar versin, ne diyeyim."

ALLAH SABIR VERSİN


Muammer Bütüner; "Samsun bir haftadır bu haberlerle uyanıyor. Güzel vatanın evlatları kahpe kurşunlarla şehit ediliyor. Peşinden helikopter kazasını duyduk. Bir Tümgeneral paşanın şehit olması derin bir acıdır. O, bu ülkenin savaşçısıdır, paşasıdır. Acı ve büyük bir kayıptır. Samsun’dan Gökhan kardeşimiz zaten bizim öz evladımız. Ne diyeceğimi bilemiyorum. Allah tüm millete sabır versin. Kanları yerde kalmayacaktır."

BAŞIMIZ SAĞ OLSUN


Tuğrul Semizoğlu; "Gökhan kardeşimizin acısı daha yeniyken iftar vakti aldığımız haber bizi üzüntüye boğdu. İftar boğazımıza dizildi. Bir Tümgeneralin bir albayın bir uzman çavuşun şehit olması büyük kayıptır. Hele erlerimizin şehit olması daha acı. Onlar vatanı koruyan fidanlarımız. Bu acıya kimsenin yüreği dayanmaz. Bu güzel vatanın başı sağ olsun. Samsun'un başı sağ olsun."

ŞEHİTLER ÖLMEZ


Ümit Suluova; "Kelimeler boğazıma diziliyor. Samsun’un evladı Gökhan’a mı üzüleyim, helikopter kazasında şehit olan vatanın altın kadar değerli subaylarına, rütbelilere mi üzüleyim? Şaşkın ve üzüntülüyüm. Türk Milleti’nin başı sağ olsun. Acımız hem Samsun, hem de Türk Milleti olarak çok büyük. Bu vatanı bitiremeyecekler çünkü şehitler ölmeyecektir."
 

Son Güncelleme: 02.06.2017 09:58
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.