banner388

Samsunlu uzman çavuşun hazin sonu

Isparta’da görevli olan Samsunlu uzman çavuş aracının içerisinde başına ateş ederek intihar etti.

Samsunlu uzman çavuşun hazin sonu

Isparta’da görevli olan Samsunlu uzman çavuş aracının içerisinde başına ateş ederek intihar etti.

18 Ağustos 2017 Cuma 11:35
Samsunlu uzman çavuşun hazin sonu

Samsun Haber - Görev yeri Isparta Eğirdir Dağ Komando Okulu olan Piyade Uzman Çavuş Arslan Altunay, dün sabah kendine ait otomobilin içinde intihar etmiş halde bulundu.

Önce aracını park etti sonrada intihar

Eğirdir ilçesi Beydere yolunda aracını kenara çeken Altunay, görgü tanıklarının ifadelerine göre, aracını park etti bir süre sonra araç içerisinde oturdu ve sonrada  canına kıyarak intihar etti.

Hastaneye kaldırıldı ama kurtarılamadı

 38 yaşındaki Samsunlu Piyade  Uzman Çavuş’un kendine ait olan beylik tabancasıyla intihar etmesinin ardından çevrede bulunan vatandaşlarca haber verilen jandarma ve sağlık ekipleri olay yerine geldi. Olay yerinde yapılan müdahalenin ardından Süleyman Demirel Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırılan Altunay, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Cenazesi Samsun’a gönderilecek

Öğrenilen bilgiler arasında Arslan Altunay’ın cenazesinin Samsun’a gönderileceği yer alıyor.
 

Son Güncelleme: 18.08.2017 12:25
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.