banner388

Samsunlu şehit pilotun kızı oldu

Şırnak'ta şehit olan Pilot Üsteğmen Abdulmuttalip Kesikbaş'ın bir kızı dünyaya geldi.

Samsunlu şehit pilotun kızı oldu

Şırnak'ta şehit olan Pilot Üsteğmen Abdulmuttalip Kesikbaş'ın bir kızı dünyaya geldi.

07 Ekim 2017 Cumartesi 11:12
Samsunlu şehit pilotun kızı oldu

Samsun haber - Şırnak'ta düşen helikopterde şehit olan Pilot Üsteğmen Abdulmuttalip Kesikbaş, eşi Gizem Kesikbaş doğum yaptı. Şehit pilotun bir kızı dünyaya geldi. Samsun'un Atakum ilçesinde yaşayan şehit pilotun eşi, kızlarına Gökçe ismini verdi.

MHP Atakum Kadın Kolları Başkanı Yasemin Utaş, MHP Atakum Belediyesi Meclis Üyesi Hacer Kaya ile Gülümser Özkara, şehit eşini ziyaret etti.

"RUHU ŞAD OLSUN"

MHP Atakum Kadın Kolları Başkanı Yasemin Utaş konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Şehit Abdülmuttalip Kesikbaş'ın kızı dünyaya geldi. Bizim emanetimizi ziyaret ettik. Cennet kokusunu ciğerlerimize çektik. Onlarla birlikte olmanın ve bu cennet çiçeğini kucağıma almanın kelimelerle bir karşılığı yok. Rabb'im Gizem kardeşime ve evladına uzun ve mutlu bir ömür nasip eylesin. Bu vatan size minnettar.Şehidimizin ruhu şad olsun" dedi.


 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.