banner388

Samsunlu şehit annelerine ziyaret

Samsun Vali Yardımcısı Recep Yüksel, Anneler Günü’nde şehit ailelerini unutmadı

Samsunlu şehit annelerine ziyaret

Samsun Vali Yardımcısı Recep Yüksel, Anneler Günü’nde şehit ailelerini unutmadı

14 Mayıs 2017 Pazar 18:06
Samsunlu şehit annelerine ziyaret

Samsun Haber - Bugün Anneler Günü. Çocuklarını terör saldırılarında şehit veren anneler bu özel günde unutulmadı. 

Şehit anneleri unutulmadı

Samsun Vali Yardımcısı Recep Yüksel, bu kapsamda ziyaretler gerçekleştirdi. Anneler Günü’nde şehit ailelerinin yanında olan Recep Yüksel aynı zamanda onların acısını da paylaşmış oldu.

Kısa sohbetler edildi, sorunlar dinlendi

Şehit ailelerini dinleyen vali yardımcısı Recep Yüksel, sorunlarının en kısa sürede cevaplandırılacağını ifade etti. Vali Yardımcısı Recep Yüksel’e Samsun Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Tekin Balcı, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Samsun Şube Başkanı Necati Yılmaz ve EMŞAV Başkan Vekili Kenan Kaptan da eşlik etti. 

Ziyaret ettiği aileler arasında 1994 yılında Şırnak’ta BTÖ ile çıkan çatışmada şehit düşen Şehit Er Erdoğan Dindar’ın annesi Emine Dindar, 1996 yılında Tunceli’de BTÖ ile çıkan çatışmada şehit düşen Şehit Er Cengiz Durak’ın annesi Asme Durak.  1975 yılında Adapazarı’nda şehit düşen Şehit Çavuş Şenol Gürdamar’ın annesi Ayşe Gürdamar,  ve son olarak 1994 yılında şehit düşen Şehit Polis Memuru Mehmet Erol’un annesi Melek Erol yer aldı
 

Son Güncelleme: 14.05.2017 18:14
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.