banner388

Samsunlu öğrenciler huzurevinde

Samsun'da birinci sınıf öğrencileri huzurevinde kalan yaşlıları ziyaret etti.

Samsunlu öğrenciler huzurevinde

Samsun'da birinci sınıf öğrencileri huzurevinde kalan yaşlıları ziyaret etti.

18 Aralık 2017 Pazartesi 09:04
Samsunlu öğrenciler huzurevinde

Samsun haber - Samsun Yeşilyurt Demir Çelik İlkokulu 1. Sınıf öğrencileri, Samsun Huzurevi Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürlüğü’nde kalan öğrencileri ziyaret etti. Öğrenciler yaşlılarla sohbet ederken, huzurevi sakinleri öğrenci ve öğretmenlere çikolata ve şeker ikram etti.

Müdür Yardımcısı Kadriye Aktaş yapyığı açıklamada, “1. sınıf öğrencileri ile huzurevini ziyaret etmek istedik. Çocuklarımız yaşlılarımızı görsün, onlara sevgi saygı göstersinler, merhametleri artsın, yaşlılarımızla birlikte olsunlar istedik. Onları dedeleri ve nineleri gibi hissetsinler istedik. Amacımıza ulaştığımızı düşünüyoruz. Yaşlılarımız da ziyaretten dolayı çok mutlu oldular. Biz çok hoşgörü gösterdiler. Çok verimli bir ziyaret oldu” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.